Aktivní doplňky stravy pro vitální a krásnou pleť

Propojení unikátní vnitřní a přirozené vnější. Jedinečné doplňky stravy od oolaboo jsou založeny na superpotravinách s unikátním obsahem vitamínů, aminokyselin a dalších prospěšných látek, které na jedné straně odstraňují z těla toxiny a na straně druhé mu dodávají potřebnou výživu.

oolaboo ceremonial tranquil matcha tea

Matcha je extrémně čistý, jemný, zklidňující a hlavně zdravý čaj. Tento král zelených čajů z Japonska obsahuje aminokyselinu L-theanin, jež podporuje tvorbu dopaminu a serotoninu, čímž významně posiluje paměť a soustředění.

Vedle toho oolaboo ceremonial tranquil matcha tea obsahuje celou řadu antioxidantů. Díky tomu detoxikuje organismus, a významně tak přispívá k posílení imunitního systému.

V neposlední řadě pak matcha dodává tělu energii, jež vydrží až 6 hodin a zhruba 4x zrychluje metabolismus, takže pomáhá při redukci hmotnosti.

oolaboo ceremonial tranquil matcha tea, 80 g (cca 80 šálků čaje): 1.209 Kč.

oolaboo truffle indulgence premier nutrition rejuvenating

Přírodní doplněk stravy je založen na výtažcích z bílého a černého lanýže, jež dodávají potřebnou výživu velmi zralé pleti a také na kyselině hyaluronové, která na sebe váže až třiceti násobné množství vlhkosti než je její váha, tudíž pomáhá vyhlazovat vrásky.

Vedle toho kapsle obsahují astaxanthin, Astapure® (extrakt z řas nabitý antioxidanty) a vitamín K2 ve formě MK7. Unikátní kombinace těchto tří blahodárných látek zevnitř stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, jež se s věkem z pokožky přirozeně vytrácí.

Díky pravidelnému užívání pokožka zůstává zdravá, ubývá na ní známek stárnutí a je pružnější. Vhodné pro všechny starší 40 let.

oolaboo truffle indulgence premier nutrition rejuvenating, 30 kapslí: 1.884 Kč.