České Miss mezi rychlými stroji byly pastvou pro oči mužů

Kolem automobilových závodů se už bohužel nemotají pěkné holky jako dřív. Tak zvané grid girls byly zrušeny a  musíte se opravdu hodně snažit, abyste na nějakou krásnou dívku narazili. Ovšem v Monze to bylo jinak. České Miss  legendární okruh doslova rozzářily.

Nové vedení České Miss to zřejmě myslí vážně s tím, když tvrdí, že chtějí soutěži vrátit zašlou slávu. Bude to sice těžké, protože po „vládě” Evy Čerešňákové a Martina Ditmara byla Česká Miss spíš k smíchu, než aby na ni bylo pohlíženo s respektem. Postupnými kroky se to však určitě dá napravit. Prvním z nich bezesporu je dát vítězkám to, s čím do soutěže šly. Tedy možnost získat zajímavé kontakty, lukrativní práci a dostat je na různé zajímavé akce, aby měly velkou prezentaci. Tak třeba jako poslat dívky do Monzy na závody Formule 1 a Formule 2 soukromým letadlem. V Itálii byly velmi příjemným zpestřením a několik závodníků na nich mohlo oči nechat.

Když máte štěstí a dostanete se do zákulisí velkých závodů, většina jezdců se s vámi vyfotí. Jsou to profíci, udělají fotky, pozdraví a zase si jdou po svém. S českými kráskami po boku však rozdávali piloti v Monze úsměvy na všechny strany. Evidentně se jim pozornost sexy kočiček líbila. Škoda, že vedení Formule 1 zrušila grid girls - dívky s deštníky u závodníků. Podle funkcionářů nebylo takovéto vystavování pro ženy prý důstojné. V Monze je nahradily malé děti v oblečení Formule 1.

No, ale  v zákulisí v Monze a na gridu Formule 2 to rozhodně nevypadalo na to, že by dívky nějak trpěly, když stály vedle sportovců. Kdo ví, třeba se zase hezké slečny na grid vrátí a snad to budou právě missky z Česka. Fandíme novému vedení České Miss, aby tato akce nebyla poslední. „Moc se nám tam líbilo. Děkujeme České Miss a také týmu Formule 2 Charouz Racing System, že nám něco takového umožnili. Je to zážitek na celý život. Na taková místa se opravdu jen tak někdo nedostane,“ shrnula za všechny krásky Česká Miss Earth 2018 Tereza Křivánková.

Foto: Česká Miss