Vydrží láska České Miss Šteflíčkové fotbalistou nebo ho vymění za pilota F1?

Pustit ženu na pár dní bez dozoru se nemusí vyplatit. Tím spíš, když je tak krásná jako Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková. Před pár dny se vrátila z Monzy, kde byla na pozvání nových majitelů této soutěže krásy. A jak to dopadlo? Budete koukat!

Když Šteflíčková vyhrála Českou Miss, jedno bylo jasné. Fotbalistu si hledat nemusela, protože doma jednoho má. Teda, jak se to vezme. Chodí s někdejším hráčem FK Teplice Michalem Jenechem. Na druhou stranu je jasné, že není kopačka jako kopačka. Na severu Čech rozhodně nemají takové platy, jako třeba ve Slavii, natož v nějaké prestižní zahraniční soutěži, takže si Michal asi moc nevydělal a teď musí pracovat ve firmě svého tatínka. Lea sice tvrdí, že je to láska jako trám a nic je nemůže rozdělit. Jenomže stačila jedna cesta do Itálie a všechno může být úplně jinak. Šteflíčková se v zákulisí Formule 1 setkala, mimo jiné, také s pilotem stáje Sauber Marcusem Ericssonem. A zdá se, že pomyslné jiskry jenom létaly. Podívejte se na videa!

To by bylo pořádné terno. Švédský jezdec nejen, že vydělává těžké miliony, ale je celosvětovou celebritou. Po jeho boku by se otevíraly nejedny zajímavé dveře. A jak snadno! „Nic takového. Jsem zamilovaná do svého přítele,“ tvrdí zatím modelka. Ale podobných prohlášení už jsme slyšeli mnoho. Tím spíš, že Ericsson má pro Leu evidentně slabost. Vždyť jen chvíli poté, co si popovídal s českou kráskou, jeho auto přivezli zpátky do depa pořádně potlučené! Marcusovi se naštěstí nic nestalo, ale kdo ví, kde byly jeho myšlenky? Lea si Marcusův vůz natočila přímo z jeho garáže. Šikovná holka, ta se nezdá.

Ale to není zdaleka všechno. Šteflíčková se zřejmě nesmazatelně zapsala i do mysli jiného borce. Nepomohly ani petice a protesty fanoušků, ikona stáje Farrari Kimi Räikkönen totiž po sezóně definitivně přestupuje k týmu Sauber, kde bude jezdit dva roky. Je to tedy návrat na místo činu, právě v Sauberu Fin v roce 2001 začínal ve formuli 1. Je to snad proto, že chce být blíže české krásce? Pravdou je, že o odchodu osmatřicetiletého mistra světa se spekulovalo už dlouho. Rozhodl se však až poté, co se v Monze objevila vítězka České Miss. Náhoda? Kdo ví. Každopádně Lea bude mít jistě šanci, aby populární „Iceman“ roztál. Co na to její exfotbalista? Ten asi dlouho nevydrží. Aby to nakonec nedopadlo tak, jako u Miky Häkkinena. Tomu také manželku Erju Honkanen odlákala Češka Markéta, která s ním založila rodinu a šťastně žijí v Monaku.

Co natočila Lea Šteflíčková?

Foto: Česká Miss a Facebook (Kimi)