Ochrana a regenerace pleti s pleťovými séry NATAVA

Učiněným elixírem mládí jsou nová séra s originální recepturou od české značky přírodní a BIO kosmetiky NATAVA. Obsahují až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a působí velmi efektivně při ochraně pleti, její regeneraci, vitalizaci a výživě.

Pleťová séra NATAVA vynikají šetrným zpracováním surovin, vysokou koncentrací aktivních látek, velmi dobrou vstřebatelností a praktickým balením. Poskytují omlazující péči o Vaši pleť díky těm nejkvalitnějším olejům, které nabídla sama příroda.

Ukrývají se v elegantní skleněné lahvičce s praktickou pipetou, která zajišťuje jednoduché dávkování bez ztráty cenného obsahu.

Každá sklenička olejového pleťového séra je balena s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí v recyklovatelném papírovém obalu. Tmavé sklo pak podporuje stabilitu a dlouhou životnost tohoto produktu.

Aplikují se ideálně každé ráno a večer na dokonale odlíčenou a očištěnou pleť. Stačí jemně vmasírovat krouživými pohyby konečky prstů 1-3 kapky (dle potřeby), dokud se sérum nevstřebá.

Pleťové sérum NATAVA - Geránium

Tato varianta je směsicí úžasných rostlinných olejů jako je mandlový, olej z černého rybízu, jahodníku, maliníku a pelargonie vonné. Ty jsou doplněny extrakty levandule korunkaté, šípku a kávy arabica, jež společnými silami potlačují viditelné i nezřetelné známky stárnutí. Pomáhají ke zvýšení mikrocirkulace krve, díky čemuž se vaše tvář rozzáří zdravou a svěží barvou. Zároveň je takto oživená pleť schopná snadněji vytvářet kolagen.

Luxusní sérum NATAVA Geránium obsahuje mnoho registrovaných účinných látek, jako jsou:

Stoechiol je považován za přírodní botox, protože je velice účinný v boji proti stárnutí pokožky. Jeho účinky jsou okamžité i dlouhodobé v oblasti redukce vrásek a vyhlazování drsné pokožky. Efekt zjemnění vrásek je viditelný již po 24 hodinách.

Ceramidone® je látka, která je podobná přirozeným ceramidům obsaženým v pokožce. Umožňuje pokožce obnovit její přirozenou bariéru, zabraňuje jejímu stárnutí způsobenému glykací, obnovuje její pevnost a pružnost a pomáhá v boji proti tmavým skvrnám.

CO2 extrakt šípek je zde pro svůj vysoký obsah kyseliny linolové a alfa linolové, zvýšený obsah vitamínu E, C a A. Bojuje proti volným radikálům.

CO2 extrakt rozmarýn působí jako silný antioxidant, efektivně pomáhá při ochraně pokožky a zabraňuje degradaci olejů obsažených v séru.
CO2 extrakt káva arabica má silné antioxidační vlastnosti, zpomaluje stárnutí pokožky stimulováním mikrocirkulace a současně napomáhá zlepšit její vzhled

Pleťové sérum NATAVA - Levandule

Tato varianta vyniká unikátní kombinací olejů vysoké kvality, jako je esenciální olej levandule, olivový olej, olej z černuchy seté (kmínový), dýňový olej, malinový a mrkvový. Ty jsou doplněny o extrakt rakytníku řešetlákového, který pleť regeneruje, prospívá vysušené a dehydrované pleti a je výjimečným pomocníkem při vyhlazování vrásek. Rozjasňující pleťové sérum obsahuje také koenzym Q10, který napomáhá regeneraci kožních buněk, podporuje tvorbu kolagenu a elastinu. Navrací pokožce pružnost a pevnost.

Luxusní sérum NATAVA Levandule obsahuje mnoho registrovaných účinných látek, jako jsou:

  • LAKESIS je olej z krystalizovaných slz získaných ze stromu Pistacia Lentiscus, původem z ostrova Chios v Řecku. Lakesis reaktivuje proteiny mládí Klotho a Foxo, čímž restartuje buněčnou aktivitu a znovu zahušťujě dermis. Je tak až neuvěřitelně silným bojovníkem proti stárnutí pokožky.
  • Ceramidone® je látka, která je podobná přirozeným ceramidům obsaženým v pokožce, umožňuje pokožce obnovit její přirozenou bariéru. Zabraňuje stárnutí pokožky způsobené glykací, obnovuje její pevnost a pružnost a pomáhá v boji proti tmavým skvrnám.
  • CO2 extrakt rozmarýn působí jako silný antioxidant, efektivně chrání pokožku a zabraňuje degradaci olejů obsažených v séru.
  • CO2 extrakt rakytník je taktéž silný antioxidant, který je šikovným pomocníkem při boji proti škodlivým vlivům UV záření. Pomáhá bojovat proti tvorbě vrásek a jemných linek.
  • KOENZYM Q10 se v kosmetice používá pro své silné antioxidační účinky. Pomáhá buňkám při tvorbě kolagenu a elastinu, čímž přispívá ke snížení výskytu a viditelnosti vrásek.

Co jsou CO2 extrakty?

Jde o nejmodernější, velmi šetrnou a čistou formu extrakce oxidem uhličitým za pomoci nadkritického tlaku při 30°C. Dochází zde pouze k fyzikálním procesům, ne k chemické reakci. 30°C. Výhodou je, že takto vytvořený extrakt není nutné konzervovat, je stabilní a účinný už u malého dávkování.

NATAVA, www.natava.cz