Mikolas Josef se rozhodl pro výraznou změnu, je přímo k nepoznání

Zpěvák Mikolas Josef (22) přes noc zešedivěl! Několik posledních dní se Mikolasovi fanoušci na Instagramu dohadují, proč svůj idol vidí jen v čepici, přestože je začátek září! Co za tím doopravdy stojí? Pravda je taková, že image změnil kvůli novému songu a vydání videoklipu. Inspiroval se tím, co momentálně letí. „Konečně pociťuji výhodu toho, být sám sobě režisérem i producentem. Neměl mi to kdo zakázat,“ svěřil se smíchem Mikolas, který si už dlouho přál projít proměnou.

„Dlouho jsem hledal toho nejlepšího hair stylistu a povedlo se mi oslovit Daniela Paška. Ten byl mým nápadem doslova nadšen. To nejspíš ještě netušil, že mu proměna bude trvat téměř šest hodin,“ prozradil Mikolas, který je s výsledkem nadmíru spokojen. Jeho fanoušci budou jistě také, protože nejčastěji tipovali, že má na hlavě barvu růžovou, nebo je zcela dohola.

Mikolas momentálně cestuje mezi Prahou a Vídní, kde dolaďuje poslední detaily songu a během pár dní začíná natáčet na jednom z nejkrásnějších míst světa svůj videoklip. „Povedlo se mi něco nevídaného, kvůli natáčení klipu se dostanu na místo, o kterém si může většina lidí nechat zdát, že by ho viděla naživo a zblízka. Jsem šťastný, že ho budu moct ukázat ve spojení s mou hudbou,“ zůstal tajemný Mikolas, který tak nalákal své příznivce na klip, který bude mít premiéru spolu s vydáním nového songu. 

Foto: Archiv M. Josefa a Matěj Třešňák