ABOUT YOU Awards míří do Evropy, tento rok se poprvé uskuteční v módní metropoli Miláně

Největší a nejvelkolepější německé předávání cen pro sociální média a generaci Z poprvé vstupuje na mezinárodní scénu: 26. května 2022 se ABOUT YOU Awards uskuteční v módní metropoli Miláně, čímž se tato událost stane ještě více mezinárodní. Přístup zůstává stejný: ABOUT YOU Awards se řídí konzistentní strategií zaměřenou na sociální oblast a oceňují tak vynikající digitální tvůrce za jejich inspirativní a působivou kreativitu. ABOUT YOU Awards se zaměřují na významné osobnosti, které využívají svůj dosah k pozitivnímu dopadu a prosazování udržitelných změn. Slavnostního předávání cen v Miláně se zúčastní celkem 1 500 pozvaných hostů z více než 20 evropských zemí. Jsou mezi nimi známí influenceři a mezinárodní hvězdy, jako jsou sestry a podnikatelky Chiara a Valentina Ferragni, známé tváře sociální sítě TikTok Khaby Lame a Younes Zarou a mnoho dalších.

„S pomocí ABOUT YOU Awards chceme posílit naši internacionalizaci, oslovit ještě širší cílovou skupinu a dále rozšířit náš mezinárodní dosah. Náš internetový obchod s módou působí již ve 26 evropských zemích – a to by se mělo projevit i na našich akcích," říká Tarek Müller, spoluzakladatel a jeden z generálních ředitelů společnosti ABOUT YOU. Pro internacionalizaci ABOUT YOU Awards je Itálie, jakožto důležitý a centrální trh v Evropě, a Milán, prestižní město módního průmyslu, ideálním prostředím pro zahájení akce ABOUT YOU Awards, která se v budoucnu bude konat v největších evropských městech. Již na podzim loňského roku vzbudil tento módní online obchod mezinárodní pozornost svou jedinečnou akcí v Miláně, kterou oslavil svůj úspěšný start v Itálii.

Nové je nejen místo konání, ale také koncept ABOUT YOU Awards, který zcela mění žánr „předávání cen". Živá událost vytváří všestranný zážitek, kde jsou přítomní hosté vždy na prvním místě. Decentralizovaný koncept tak umožňuje neustálou proměnu celého prostoru místa konání a přizpůsobuje se potřebám hostů.

Pro první mezinárodní hlasování bylo předem provedeno vyhledávání těch nejvýznamnějších a nejlepších digitálních tvůrců v Evropě a společně s odborníky z jednotlivých zemí byl sestaven seznam 10 nejlepších. Od 16. do 26. května 2022 může komunita hlasovat pro své osobní favority prostřednictvím webových stránek www.aboutyou-awards.com a společně s mezinárodní porotou, složenou z 13 renomovaných odborníků na sociální média z celé Evropy, tak vybrat vítěze ABOUT YOU Awards. Hlasovat lze celkem v pěti kategoriích: posílení postavení, zábava, styl, živé vysílání a digitální tvorba. Během předávání cen ABOUT YOU bude udělena také speciální cena v doplňkové kategorii „Idol roku". Padesátka nominovaných z různých zemí Evropy bude vyhlášena se zahájením hlasování 16. května 2022.

ABOUT YOU Awards Europe bude doprovázeno širokou kampaní na sociálních sítích a bude rozšířeno na všechny kanály ABOUT YOU, jako je Instagram, TikTok, Twitch a YouTube. Fanoušci a sledující, kteří nejsou přítomni na místě, tak mohou digitálně sledovat předávání cen a řadu speciálních momentů. Celá událost bude probíhat v přísném souladu s obecnými hygienickými předpisy a všemi platnými opatřeními v souvislosti s COVID-19.