neuBody & Mind Sofistikovaná péče o tělo

Čisté aktivní ingredience a účinné receptury ověřené vědeckým bádáním! To jsou atributy, které z produktů vlasové péče NEUMA dělají výjimečné přípravky, jež skutečně fungují. A protože v péči o vlasy se nám podařilo dosáhnout absolutního vrcholu, rozhodli jsme se naši nabídku rozšířit také o péči tělovou. Ta je založena na stejných hodnotách, tedy na vysoce kvalitních složkách, které pochází z přírody a mají zcela unikátní účinky na lidskou pokožku, a také na sofistikovaných recepturách, jež prošly náročným vývojem v našich laboratořích.

[Pneuma je řecké slovo, které doslovně znamená dech, ale v přeneseném smyslu je to inspirace, duše, život, vitalita a podstata zdraví a pohody.]

neuBody & Mind age-defying replenishing oil

Regenerační olej proti stárnutí, který dodává suché pokožce výživu, hydrataci a také svěží vůni bergamotu. Olej má lehkou texturu, která se snadno a rychle vstřebává, tudíž nezanechává na kůži mastný film, zároveň ji však dokonale chrání nejen před vysoušením, ale také před poškozením zvenčí i před působením volných radikálů.

Aktivní ingredience:

Bergamotový olej - je přirozeně bohatý na antioxidanty, zklidňuje, tonizuje a také udržuje pokožku v dokonalé harmonii.

Moringový olej - rychle proniká do hlubokých vrstev pokožky, kde pomáhá udržet vlhkost a zároveň zpomaluje proces stárnutí.

Bambucké máslo - je doslova nabité vitamíny a mastnými kyselinami, tudíž je zcela nepřekonatelné pro výživu pokožky.

neuBody & Mind age-defying replenishing oil, 100 ml: 882 Kč/37,53 €

neuBody & Mind age-defying restoring crème

Regenerační tělový krém proti stárnutí s vůní kadidla, myrhy a ibišku, který zklidňuje, hydratuje, vyživuje a zároveň obnovuje pružnost pokožky. Krém má lehkou texturu, jež se rychle vstřebává a zanechává kůži hedvábně hladkou. Díky tomu se určitě stane oblíbeným rituálem po každém sprchování.

Aktivní ingredience:

Kokosový olej - zvláčňuje suchou pokožku a také podporuje přirozenou regeneraci popraskaných či jinak poškozených míst.

Moringový olej - rychle proniká do hlubokých vrstev pokožky, kde pomáhá udržet vlhkost a zároveň zpomaluje proces stárnutí.

Bambucké máslo - je doslova nabité vitamíny a mastnými kyselinami, tudíž je zcela nepřekonatelné pro výživu pokožky.

neuBody & Mind age-defying restoring crème, 200 ml: 882 Kč/37,52 €

neuBody & Mind age-defying restoring crème, 50 ml: 302 Kč/12,85 €

Proč NEUMA

Společnost NEUMA se zrodila v roce 2011 v USA z přesvědčení, že si každý z nás zaslouží tu nejlepší péči, aniž by musel obětovat cokoli ze svých etických zásad, ze svého zdraví nebo slevit ze svých vysokých nároků na kvalitní kosmetiku.

Můžete se proto spolehnout na to, že v produktech NEUMA najdete pouze čisté ingredience spojené profesionálně vyvinutými kombinacemi do těch nejúčinnějších receptur. Zároveň deklarujeme, že naše produkty jsou 100% bezpečné, a to nejen pro nás všechny, ale také pro naši planetu.