Marie Rottrová s přáteli chystají koncert hudbou spolu pouze pro 200 diváků

Oslavte Mezinárodní den rodiny a dopřejte si vskutku jedinečný zážitek navíc pro dobrou věc. V neděli 15. května se od 19 hodin uskuteční exkluzivní událost Hudbou spolu, koncert Marie Rottrové a jejích hostů. Legendu české hudební scény na pódiu doplní jako hlavní host Adam Plachetka a dále Ondřej Gregor Brzobohatý, Tereza Černochová, Matěj Ruppert, David Kraus a další. Ve známém hitu doplní Marii Rottrovou také Jiří Bartoška. Nenechte si ujít neopakovatelnou hudební událost pro dobrou věc, která se navíc uskuteční na místě, které je pro většinu z nás opředeno tajemstvím.

Adam Plachetka, jeden z nejlepších současných českých operní pěvců, Tereza Černochová a Matěj Ruppert, dvojice zpěváků známá hlavně z populární skupiny Monkey Business, hudebník, zpěvák, skladatel a textař Ondřej Gregor Brzobohatý, zpěvák, textař a hudebník David Kraus i herec a muž s charismatickým hlasem Jiří Bartoška, ti všichni přijali pozvání Marie Rottrové a vystoupí jako její hosté na koncertu Hudbou spolu. „Moc se těším a všechny srdečně zvu na svůj květnový venkovní koncert Hudbou spolu. Vystoupím na něm se svými přáteli, kolegy a skvělými hudebníky a zazpíváme ty nejkrásnější písničky a duety. Co mě obrovsky těší je i to, že tímto večerem podpoříme dobrou věc, Nadační fond Dům Ronalda McDonalda a rodiny v nelehkém životním období,“ říká Marie Rottrová. A co víc, kromě skvělých vystoupení se můžete těšit také na exkluzivní prostor, událost se totiž odehraje v hudebním klubu Doupě na Praze 6, soukromém prostoru, jehož dveře se veřejnosti otevírají opravdu jen zřídka. Ten nabízí unikátní vnitřní i překvapivé a originální venkovní prostory.
Celý výtěžek z prodeje vstupenek koncertu poputuje Nadačnímu fondu Dům Ronalda McDonalda, který kompletně stojí za realizací a stavbou domu v areálu motolské nemocnice. Ten nabídne bezplatné ubytování rodinám zde hospitalizovaných vážně nemocných dětí, aby jim mohly zůstat nablízku po celou dobu náročné léčby.

Koncert je pokračováním projektu Hudbou spolu z roku 2020, který pomáhal umělcům v době covidových opatření a který vznikl ve spolupráci United Islands a společností McDonald’s. „Jsme rádi, že projekt Hudbou spolu pokračuje tímto výjimečným koncertem v naprosto unikátních prostorech a že opět pomáhá, tentokrát rodinám, aby mohly být spolu.“ říká David Gaydečka, producent United Islands of Prague a Metromome Prague.
Přijďte si užít nedělní večer ve společnosti českých hudebních hvězd, oslavte Mezinárodní den rodiny a koupí vstupenky pomozte i Vy rodinám, aby mohly být spolu. Hudbou spolu, koncert Marie Rottrové a jejích hostů se uskuteční 15. května od 19 hodin v pražském klubu Doupě. Prostor bude otevřen od 18 hodin a hostům nabídne také pohoštění.

V prodeji je pouhých 200 vstupenek. Více informací naleznete na www.hudbouspolu.cz,

lístky lze zakoupit prostřednictvím https://goout.net/cs/