Buďte fit s DrWitt

Také jste doposud žili v domnění, že funkční a vitaminové nápoje jsou určené výhradně pro vášnivé sportovce a zodpovědné vyznavače aktivního životního stylu? Omyl! Ostatně trávit celý den v práci, v autě na cestách, v poletu mezi školkou, školou, nákupy a venčením čtyřnohého miláčka, příležitostně si jít zaběhat nebo zacvičit, to je aktivity až dost... Vyzkoušejte osvěžující NOVINKU od DrWitt – vitaminové nápoje, které dodají vašemu tělu nutnou dávku vitaminů, pomohou při momentálním vyčerpání a zatočí i s jarní únavou!

DrWitt Vitamin Drink Jablko + Kiwi, sycený osvěžující nápoj obohacený o vitamin C přispívající k normální funkci imunitního systému. A kdy jindy potřebujeme posílit imunitu než s příchozím jarem? Celý náš organismus strádá po dlouhé zimě absencí sluníčka, nedostatkem spánku, psychickou nepohodou, menší pohybovou aktivitou, ale také oslabením v důsledku nejrůznějších viróz a nachlazení. Tento nápoj dodá 40 % doporučené denní dávky vitaminu C, dále obsahuje biotin, a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.

DrWitt Vitamin Drink Jablko + Granátové jablko, sycený osvěžující nápoj obohacený
o hořčík přispívající ke snížení míry únavy a vyčerpání. Tento důležitý minerál je zároveň nezbytný pro svaly a správnou funkci nervového systému, proto se doporučuje dbát na jeho dostatečný příjem při fyzické i psychické námaze. Svalové křeče, bolesti hlavy, trávicí obtíže, ale i deprese – to vše patří k projevům, které může způsobit nedostatek hořčíku. Nápoj obsahuje 40 % doporučené denní dávky hořčíku, dále biotin, a vitaminy B3, B5, B6 a B12, tedy téměř všechny vitaminy z obsáhlé skupiny B-komplexu, včetně kyseliny listové.

K čemu slouží skupina B-komplex?

Jedná se o skupinu 8 vitaminů nezbytných pro fungování základních funkcí celého organismu, mají důležitý význam pro náš metabolismus, nervový systém i paměť. Jejich vlivy jsou navzájem úzce provázané a z toho důvodu se jim přezdívá B-komplex. Při nedostatku nastává vyčerpání, svalová slabost, kožní projevy, problémy se spánkem a soustředěním a větší náchylnost k infekcím.
Na doplňování vitaminu B bychom neměli zapomínat, protože je rozpustný ve vodě a nezůstává tak v našem těle dlouho.

Potěší praktickým balením

VITAMIN DRINK DrWitt se prodává v praktické plechovce o objemu 250 ml, takže je skvěle skladná, nehrozí vylití, a dámy jistě ocení, že ji v kabelce snadno nahmatají i poslepu. Drink můžete mít po ruce v autě, na výletě, při běhání, v kanceláři nebo ve fitness centru. Zkrátka je na něj spoleh,
kdekoli a kdykoli.

Více informací o funkčních nápojích DrWitt: https://www.drwitt.cz/