Vstupte do jara v oblečení, které vám perfektně padne

Výhod zakázkového krejčovství oceníte po celý rok, na jaře pak dvojnásob. Období, které je typickým přerodem starého v nové, vás jistě inspiruje vstoupit do nadcházejících slunečných dnů doslova v novém kabátě. Díky službám zakázkového krejčovství doplníte svůj šatník originálním oblečením z kvalitních látek, které přesně padne vaší postavě i osobnosti.  

Šití na míru je tradičním způsobem výroby oděvů, jenž si našel své pevné místo i v moderním světě. V jeho duchu pracuje také české rodinné krejčovství TESSUTO. Jeho majitelka Eliška Trnka propojuje řemeslný um a know-how s vybraným vkusem a citem pro to, co se ke každému klientovi hodí nejlépe. Výsledkem je naprosto jedinečné oblečení, které na celém světě nemá svého dvojníka.

Krejčovství TESSUTO šije dámskou i pánskou módu pro nejvýznamnější události i každodenní nošení. Oděvy vyrobí přesně podle vašich představ, a to jak strojově (made to measure), tak i ručně (bespoke). Bespoke tailoring je nejvyšší formou krejčoviny, která je založena na šití oděvů přesně na míru. Tento způsob sice vyžaduje více času a osobních návštěv krejčovství, výsledkem je však naprosto perfektně padnoucí a originální oblečení. Finančně méně náročná metoda made to measure je oproti tomu založena na výběru z vzorových modelů, který si zákazník nechá přesně podle svých tělesných proporcí upravit k dokonalosti.

Ať už toužíte po dokonalých svatebních šatech, obleku, přesně padnoucí košili nebo pohodlných kalhotách, v TESSUTO vždy získáte stylové, kvalitní a komfortní oblečení. Profesionální a milý personál vás zahrne přátelskou atmosférou, díky níž pro vás bude tvorba nového šatníku příjemnou událostí.