Miss Ukrajiny Antonina Polovenko má strach o své blízké

Český ples byl návratem do časů, kdy se mohlo tančit a zpívat. Zní to jako úvod do pohádky, ale je to příběh současnosti. Společenská událost v Obecním domu v Praze nás po pauze a s malým zpožděním slavnostně vrátila do normálu.

My už se opět svobodně bavíme, ale nedaleko od nás tak šťastné dny nezažívají. Rodnou zemi ze strachu z války opustila také královna krásy Miss Top Ukrajina Antonina Polovenko, která přijela z Oděsy. „Na jihu země, je relativní klid. Ale stejně tam zněly denně výbuchy. Zbraně jsou všude kolem...,“ potvrzovala krásná blondýnka, která má obavy nejen o svoji rodinu, ale i o přátele.

Antonina nám potvrdila, že má možnost v Evropě pracovat. Má již vyřízené veškeré dokumenty a ráda by zamířila do Barcelony prostřednictvím oslovené agentury. Je velice vděčná za podporu, které se dostává jí a všem Ukrajincům, kteří jsou nucení opustit svůj domov, svoji rodnou Ukrajinu.

My jen ještě uvádíme na Český ples oblékla rafinované šaty, které potvrzují, že v jednoduchosti je krása. Jsou od Elisabetty Franchi, uznávané italské módní návrhářky, jejíž kolekce patří mezi ty nejžádanější a oblíbila si je například Gigi Hadid či Jennifer Lopez.

Lenka Žáčková