Andrée Jardin jsou skvělí pomocníci při úklidu domácnosti

Francouzská rodinná firma pocházející z malebného městečka Nantes se opírá o stoletou tradici výroby kartáčů, košťat a smetáků. Ve svých produktech snoubí osvědčené metody zpracování čistě přírodních materiálů od lokálních výrobců a práci mladých talentů i špičkových designérů.

S velkou prachovkou z pštrosího peří Andrée Jardin budete uklízet skutečně rádi. Ve svém bytě se budete cítit, jako by to bylo v galerii v samém srdci Paříže, v Louvru. Nevadí, že vám na zdech nevisí zrovna Mona Lisa, každičká věc ve vašem bytě si zaslouží prvotřídní péči. S velkou prachovkou z jemného pštrosího peří s rukojetí z bukového dřeva od Andrée Jardin odstraníte veškerý prach a pavučiny z malých a křehkých předmětů a dosáhnete i na těžko dostupná místa. Přirozenou vlastností peří je také to, že na sebe váže prach a zároveň je antistatické, a proto ideální k oprašování citlivé elektroniky.

Cena: 1 490 Kč

Elegantní doplněk, který v koutě rozhodně ležet nebude. Malá nerezová lopatka Andrée Jardin v pastelových barvách se smetáčkem s bukovou rukojetí se stane ozdobou vaší kuchyně. Přitom pomůže zamést drobky po krájení pečiva, uklidit kuchyňskou linku po zadělání těsta nebo odstranit slupky po loupání brambor. Její moderní vzhled vznikl pod dohledem francouzského designérského studia Mr & Mrs Clynk. Ručně vyráběný smeták má vlákna tmavé barvy z koňských žíní a polyesteru.

Cena: 975 Kč.

Vše k dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz.