Nová řada na opalování Astrid Sun ECO CARE chrání přírodu i vás

Kvalitní ochrana před sluncem je základ

Po dlouhé zimě už všichni netrpělivě vyhlížíme léto. Sluneční paprsky nám dodávají energii a vitamín D a my se hned cítíme lépe.  Aby mělo slunce blahodárný účinek jak na naši psychiku, tak zdraví, musíme se před jeho zářením chránit. Kosmetiku na opalování mějte vždy po ruce a vybírejte takovou, která nabízí širokospektrální fotostabilní ochranu. To znamená, že by měla zamezit negativním dopadům nejen UV záření, ale také infračerveného záření a viditelného světla. 

Víte, co jednotlivé typy záření způsobují?

UVA záření způsobuje předčasné stárnutí pokožky, tvorbu vrásek a linek, pigmentaci a nejednotný odstín pleti. Podílí se na poškozování DNA a snižuje imunitu, způsobuje také úbytek kolagenu v pokožce. Pokud si spálíte pokožku, na vině je UVB záření, které také poškozuje DNA i ochrannou bariéru pokožky. Způsobuje záněty, dehydrataci a podílí se na tvorbě hlubokých vrásek. Infračervené záření přináší pocit tepla, způsobuje oxidativní stres poškozující buňky a má vliv i na úbytek kolagenu a poškozování DNA. Viditelné světlo způsobuje hyperpigmentaci, nejednotný odstín pokožky, ztrátu jejího jasu a oxidativní stres, který poškozuje buňky.

Myslete nejen na své zdraví, ale i životní prostředí

To, že se máme před sluněním namazat, je už pro většinu lidí samozřejmost. Zaměřit bychom se ale měli také na to, abychom si vybrali takovou kosmetiku, která chrání nejen nás, ale také životní prostředí. Podle statistik se do moří a oceánů ročně dostane až 14 000 tun opalovacích přípravků. Myslete tedy při jejich výběru nejen na své zdraví, ale také na přírodu okolo vás.

Vyzkoušejte novou řadu ECO CARE s holistickým přístupem k udržitelnosti od dlouhodobě nejoblíbenější značky opalovací kosmetiky na českém trhu Astrid Sun.     

Řada na opalování ASTRID SUN ECO CARE s OF 30

INOVATIVNÍ SLUNEČNÍ TECHNOLOGIE: Širokospektrální fotostabilní ochrana před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla.

ECOSUN PASS® CERTIFIKACE: Technologie ekologicky vyvážených UV filtrů ohleduplná k životnímu prostředí. Obsažené UV filtry jsou ohleduplné k mořskému i suchozemskému životu a šetrné k lidskému zdraví. Složení pečuje o ekosystém oceánů, neobsahuje UV filtry oktinoxát, oxybenzon a oktokrylen.

HYPOALERGENNÍ SLOŽENÍ: Vhodné pro citlivou pokožku. Vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí.

OBAL ŠETRNÝ K PŘÍRODĚ: 100% recyklovatelný. Tuby vyrobené ze 70 % z recyklovaného materiálu. FSC papírová krabička.

LEHKÁ HYDRATAČNÍ TEXTURA: Je voděodolná, rychle se vstřebává a nezanechává bílý film. Vhodné pro vegany.

Astrid Sun ECO CARE Hydratační mléko na opalování OF 30 (299,90 Kč/150 ml)

Astrid Sun ECO CARE Dětské hydratační mléko na opalování OF 30 (299,90 Kč/150 ml) testováno pod dohledem pediatrů, taktéž  je oftalmologicky testováno                  

Astrid Sun ECO CARE Hydratační pleťový krém na opalování OF 30 (199,90 Kč/50 ml), má nemastnou strukturu a je oftalmogicky restován. oftalmologicky.