Kamarádka do pohody i nepohody

Jaro je tady, vy se nemůžete dočkat, až vyrazíte na výlet do přírody, ale jste po zimě rozlámaná, bez kondice, bez nálady a s pár kily navíc? Žádný problém! Zkuste KOLOBĚŽKU – zdravý a komplexní pohyb, který vás po zimě dostane zpátky do kondice, protáhne celé tělo, zbaví bolavých zad od věčného sezení u počítače, ale hlavně – budete venku, vyplavíte endorfiny, dobijete baterky a konečně se u sportu příjemně odreagujete! Bez bolavých kolen, namožených hýždí a spousty potu. Spíš, než dřina je to ZÁBAVA! A o to tu „koloběží“. 

Proč by se právě koloběžka měla stát vaší nejlepší kamarádkou? Důvodů je hned několik:

- dostane vás do kondice

- zbaví vás bolesti zad a kloubů

- zpevní trup, povolené paže, hýždě i boční svaly

- přirozeně tvaruje postavu

- můžete se na ni spolehnout i v rámci rehabilitace

- díky střídání nohou prospívá vaší paměti a soustředění

- hodí se pro každého – bez ohledu ne věk, pohlaví i sportovní zdatnost

- můžete na ní vozit i vaše malé ratolesti

- je to ZÁBAVA

...na koloběžku nepotřebujete nutně extra sportovní oblečení. Klidně si můžete vyjet v šatech a užít si vítr ve vlasech!

Neváhejte a vyrazte jaru vstříc – stylově, ve skvělé formě a s fantastickou náladou.

KOLOBĚŽKA KOSTKA TOUR FUN (G5) – ideální pro začátečníky, cenově dostupná

Pokud s koloběhem teprve začínáte, nebo ho chcete vyzkoušet, ale nejste si jisti, zda vás tento sport chytne, pak je model KOSTKA TOUR FUN s velkými koly 26"/20" správnou volbou. Poměr kvalita cena je naprosto perfektní, takže pokud existuje byť jen malá šance, za vás koloběh chytne a nepustí, pak právě tento model představuje ideálního parťáka.

Cena: 6 990,- Kč

KOLOBĚŽKA KOSTKA TOUR MAX (G6) – univerzální do města i na výlet

Sportovní turistická koloběžka s velkými koly pro dospělé, která i přes svou univerzálnost neztrácí sportovní charakter. Je ideální pro všechny, kdo hledají koloběžku pro každodenní použití, hodí se na malou projížďku po městě a okolí, stejně jako na delší výlety. Koloběžka disponuje předním kolem o velikost 26", které snáze překonává nerovnosti, takže s lehkostí profrčíte i maličko náročnějším terénem. Je ideální volbou v poměru cena/výkon, pro ni i pro něj, a navíc je dostupná v 7 barevných odstínech!

Cena: 11 990,- Kč

KOLOBĚŽKA KOSTKA TWENTY MAX (G6)

Univerzální sportovní koloběžka s koly 20/20 je vhodná doslova pro celou rodinu. Perfektně se hodí na delší i kratší výlety po silnici, nezpevněných cestách či šotolině, díky své obratnosti se ovšem pohybuje jako ryba ve vodě též ve městě. Pro své jízdní vlastnosti, perfektní ovladatelnost a stabilitu je oblíbená především u žen, hodí se pro děti a náctileté s výškou od 150 cm, ale spolehlivě uveze i statného chlapíka. Obratnost a univerzálnost jsou klíčové vlastnosti, které dělají z koloběžky KOSTKA Twenty Max (G6) tak žádané zboží. Lze na ni navíc snadno umístit dětskou sedačku a perfektně se hodí třeba pro přepravu dětí do školky.

Cena: 10 490,- Kč