Přivítejte jaro s velikonoční výzdobou od Villeroy & Boch

Na okvětních lístcích narcisů, tulipánů i hyacintů se třpytí kapky ranní rosy, teplé sluneční paprsky se derou do místnosti a z trouby proniká vůně pečeného mazance. Přichází nejvýznamnější křesťanské svátky v roce, ale také čas pomlázek, malovaných kraslic a řehtaček – Velikonoce! Jděte vstříc těmto oslavám a vyzdobte si obydlí sezónními dekoracemi od proslulé porcelánky Villeroy & Boch, které na vás dýchnou kouzelnou jarní atmosférou.

Villeroy & Boch Annual Easter Edition hrnek zaječice Emma a Anna, 0,38 l

Čaj chutná nejlépe, pije-li se z krásného hrníčku. Letošní limitovaná velikonoční kolekce Villeroy & Boch s motivem dvou zaječic, babičky Emmy a vnučky Anny, vám bude zpříjemňovat každé ráno. Tento sběratelský kousek z prémiového porcelánu a odolné glazury je možné mýt v myčce nádobí nebo ohřívat v mikrovlnce.

Cena: 740 Kč

Villeroy & Boch Bunny Tales velikonoční dekorace, zajíčci s košíčkem

Ozdobte si domov hravými velikonočními dekoracemi. Radost vám udělají ručně malovaní porcelánoví zajíčci z prémiové kolekce Villeroy & Boch Bunny Tales. Figurka zaječice Emmy a její vnučky Anny zaujme na první pohled svými pestrými barvami i roztomilým motivem nejen děti, ale i dospělé. Nostalgický doplněk do interiéru je promyšlený do posledního detailu.

Cena:  1 340 Kč

Villeroy & Boch Spring Fantasy mísa na ovoce zaječice babička Emma, Ø 30 cm

Obdarujte koledníky malovanými kraslicemi a sladkými pochoutkami z nádherné velikonoční mísy od Villeroy & Boch. Kolem něžné zaječice Emmy, která je ústředním motivem nádobí, je prémiový porcelán ozdoben zvlněnými okraji, doplněnými o rozkvetlé větvičky, motýly i ptáčky. Kvalitní glazura umožňuje každodenní mytí nádobí nebo možnost ohřátí v mikrovlnné troubě.

Cena: 1 185 Kč

Villeroy & Boch Annual Easter Edition talíř zaječice Emma a Anna, 22 cm

Naservírujte lahodný velikonoční mazanec na nádherném talíři s obrázkem velikonočních zajíčků a jehňátek ze sběratelské série Annual Easter Edition od Villeroy & Boch. Kvalitní porcelánový talíř je ozdobený dvěma zaječicemi, babičkou Emmou a její vnučkou Annou, doplněný o další velikonoční motivy v podobě čtyřlístků nebo roztomilých jehňátek.

Cena:  740 Kč

Villeroy & Boch Spring Fantasy váza ve tvaru vejce zaječice babička Emma, 21 cm

Pokud se ani na Velikonoce neobejdete bez čerstvě řezaných květin, netradiční váza ve tvaru vajíčka z kolekce Spring Fantasy vás jistě potěší. Je vyrobena z kvalitního porcelánu s odnímatelným vrchním dílem pro lepší aranžmá květin i snadné čištění. Hlavní námět tvoří zajíčci doplnění o rozkvétající větvičky a poletující motýly. Cena: 1 785 Kč

Villeroy & Boch Spring Fantasy běhoun na stůl, piknik, 49 x 143 cm

Sváteční ubrus má své místo při každé významné příležitosti. Oslava jara není výjimkou. Proto můžete váš jídelní stůl zkrášlit středovým ubrusem z gobelínu s motivy zajíčků na pikniku, jak jinak než z dílny světové porcelánky Villeroy & Boch. Velikonoční běhoun má  rozměry 49 x 143 cm.

Cena: 1 185 Kč

Villeroy & Boch New Flower Bells porcelánový zvoneček, tulipán

Zkrášlete si domácnost závěsnými dekoracemi v podobě porcelánového zvonečku s něžným motivem tulipánů a poletujících motýlů z velikonoční kolekce Villeroy & Boch New Flower Bells. Kouzelný doplněk se dá lehce zavěsit na velikonoční kočičky, zlatý déšť nebo záclonu, případně jen tak položit na parapet.

Cena: za 355 Kč

Vše naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz