Jamie Collection představuje kolekci plnou hudby “ONDRAY BY JAMIE”

Spojení české značky pohodlného ručně šitého oblečení Jamie Collection a hudebního projektu ONDRAY, za kterým stojí Ondra Vodný z rádia Evropa 2 dalo vzniknout kolekci oblečení, jíž neodolá žádný fanoušek hudby a tance. Ke každému kousku z kolekce  “ONDRAY BY JAMIE” totiž získá přístup k exkluzivnímu playlistu TOP 40 hitů, které aktuálně hrají česká rádia. Ondra Vodný tento playlist sám pravidelně aktualizuje, což zaručuje jeho kvalitu. O tom, že je osobou na svém místě svědčí to, že už si jako DJ zahrál v nejlepším klubu světa Hi Ibiza, legendárním londýnském Ministry of Sound nebo v newyorském Webster Hall. Mimo jiné je také držitelem titulu “Nejlepší domácí DJ” - ocenění od fanoušků rádia Evropy 2.

Pod označením “ONDRAY BY JAMIE” se skrývá kolekce dámských a pánských triček s nápisem “DO WHAT YOU WANT TO DO.” Vyrobena jsou s ohledem na maximální pohodlí, z příjemného materiálů a se střihem, který prostě sedne. A proč spojení módy a hudby? Ondra Vodný k tomu říka: “Já si plním svůj sen jako DJ, holky z Jamie Collection zase svůj sen o módní značce. Naším projektem chceme inspirovat lidi, aby se k nám připojili a prostě žili svůj sen. Dělali, co je baví. Co chtějí dělat. Věříme, že je k tomu budou naše trička motivovat.”

Součástí každého nákupu je unikátní QR kód, po jehož naskenování přijde kupujícímu na email přístup k playlistům “RADIO TOP 40”. Playlisty jsou přístupné pro Spotify, Apple Music a YouTube. Každý si tak může sám vybrat, kde hudbu poslouchat. Při dlouhých cestách

autem, pocení ve fitku nebo doma při úklidu. Bez mluvení, bez reklam. A úplně ZDARMA!

Prodejní cena pánského trička  “ONDRAY BY JAMIE”  je 990 Kč.

Prodejní cena dámského trička  “ONDRAY BY JAMIE”  je 990 Kč.

Více informací naleznete na ONDRAY – jamiecollection.cz