Vsaďte na pohodlí a pořiďte si balerínky!

Balerinky jsou botky, které snad nikdy nevyjdou z módy, jsou prostě nadčasové. A není divu, jsou pohodlné, univerzální a přitom stylové. Objevujte tedy společně s námi jarní novinky z kolekce Deichmann. O popularitu těchto bot se postaraly filmové hvězdy jako Audrey Hepburn a Brigitte Bardot. Dnes patří neodmyslitelně do botníku každé moderní ženy. Jsou extrémně pohodlné, takže je užijete na každodenní nošení.

Udělejte si radost novým párem z kolekce Deichmann. V nabídce najdete modely vhodné k různým stylům oblékání – baleríny elegantní, ležérní i sportovnější. Ústředním motivem letošní kolekce balerín je jednoduchost a minimalismus. Modely v hladkém designu jsou opatřeny pouze jemnými detaily, případně efektními přezkami. Některé kousky obuvi zdobí hravý vnitřek v poutavém vzoru, jako jsou puntíky, či proužky.

Barevné provedení nahrává také spíše jednoduchosti. Zatímco kabelkám letos vévodí bonbónové barvy, baleríny se představují v klasických barvách, jako je bílá, černá, béžová nebo námořnicky modrá. Díky minimalistickému nadčasovému vzhledu ladí baleríny skoro se všemi styly. Hodí se k elegantnímu kostýmku do práce, k ležérnímu outfitu na procházku po městě, ale třeba i jako alternativa k lodičkám na večírek či svatbu. Pokud nechcete na slavnost vyrazit rovnou v nich, tuto kompaktní obuv si můžete vzít s sebou na přezutí, kdy vašim nohám po protancovaném odpoledni na svatbě uleví od vysokých podpatků.