Nové štětce pro ještě dokonalejší líčení

Jistě budete souhlasit s tím, že vedle kvalitní dekorativní kosmetiky jsou dalším klíčovým prostředkem k perfektnímu make-upu vhodně zvolené štětce.

Právě proto jsme v Annabelle Minerals v poslední době pracovali na vývoji nového příslušenství, a s hrdostí vám tak nyní můžeme představit naše zbrusu nové štětce.

Tyto štětce jsou:

  • vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, takže nikdy nedráždí pleť,
  • jsou extrémně jemné, až plyšové, proto na obličeji netvoří šmouhy,
  • mají syntetické štětiny, tudíž jsou veganské,
  • mají bambusovou rukojeť, jsou proto ekologické,
  • kovové části mají design růžového zlata, působí tedy velmi luxusně.

Objevte nové štětce od Annabelle Minerals

MINI KABUKI

Ideální štětec pro nanášení minerálního korektoru pod oči, rozjasňovače, ale i očních stínů, neboť sypké produkty se výborně zachycují na štětinách a během aplikace z nich neopadávají. Štětec je zcela vhodný pro pro použití na jemnou pokožku kolem očí.

Annabelle Minerals MINI KABUKI: 189 Kč.

BABY KABUKI

Tento malý štětec je dokonalý pomocník do kosmetické taštičky nebo kabelky, abyste jej mohli mít neustále po ruce na drobné úpravy během dne. Štěteček má kulaté husté štětiny, jež umožňují přesnou aplikaci zejména make-upu a pudru, ale jeho využití může být všestranné. Díky BABY KABUKI bude váš obličej působit sjednoceným dojmem.

Annabelle Minerals BABY KABUKI: 209 Kč.

KABUKI

Díky měkkým a hustým štětinám zastřiženým do zakulaceného tvaru tento štětec umožňuje důkladné rozetření make-upu či pudru po celém obličeji a tím i dosažení dokonale sjednoceného a přirozeného efektu beze šmouh. Štětec KABUKI má všestranné využití.

Annabelle Minerals KABUKI: 239 Kč.

FLAT TOP

Štětec s elastickými a hustými štětinami umožňuje perfektní nanesení make-upu a jeho rozetření beze šmouh. Díky štětci FLAT TOP vytvoříte perfektní základ pro jakýkoli make-up. Tento štětec poskytuje intenzivnější krytí než štětec KABUKI.

Annabelle Minerals FLAT TOP: 239 Kč.

SHORT TOP

Tvar tohoto štětce byl navržen speciálně pro aplikaci sypkého minerálního make-upu. Má zakulacené, velmi krátké a zároveň husté štětiny, které umožňují zcela přesné nanášení produktu s intenzivním krytím. Pevné štětiny navíc rychle a účinně naberou minerální make-up, aniž by prášil.

Annabelle Minerals SHORT TOP: 269 Kč.

ŠTĚTEC NA MAKE-UP

Jazýčkové a husté štětiny umožňují přesnou aplikaci minerálního i tekutého make-upu i do špatně dostupných míst, jako jsou například nosní křídla. Tento štětec dovoluje zcela rovnoměrnou aplikaci přípravku, díky čemuž se vyhnete nepřirozenému efektu, zároveň však skryjete veškeré skvrny a nedokonalosti.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA MAKE-UP: 189 Kč.

ŠTĚTEC NA KOREKTOR

Měkký a pružný štěteček pro precizní nanesení minerálního korektoru na správná místa. Díky tomuto štětci snadno zakryjete veškeré nedokonalosti pleti, stopy po akné i nevzhledné pigmentové skvrny.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA KOREKTOR: 189 Kč.

ŠTĚTEC NA ROZJASŇOVAČ

Má dlouhou rukojeť a hebké štětiny uspořádané do tvaru plamene. Díky tomu je možné aplikovat sypký minerální rozjasňovač zcela rovnoměrně a tím naprosto přesně korigovat jeho intenzitu na svém obličeji.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA ROZJASŇOVAČ: 259 Kč.

ŠTĚTEC NA TVÁŘENKU

Díky šikmým, měkkým a zároveň hustým štětinám je možné s pomocí tohoto štětce aplikovat zcela dokonale minerální tvářenku a tím podtrhnout tvar každého obličeje. ŠTĚTEC NA TVÁŘENKU zaručuje rovnoměrnou aplikaci, aniž by došlo tvorbě skvrn či k nepřirozenému efektu.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA TVÁŘENKU: 209 Kč.

VĚJÍŘOVÝ ŠTĚTEC

Má natolik jemné a poddajné štětiny, že zlehka klouže po pokožce obličeje, aniž by ji dráždil. Speciální vějířový štětec zaručuje snadnou a precizní aplikaci rozjasňovače, bronzeru nebo také tvářenky přesně tam, kde ji zrovna potřebujete. Štětec se také hodí pro odstranění přebytečného pudru či očních stínů.

Annabelle Minerals VĚJÍŘOVÝ ŠTĚTEC: 189 Kč.

ŠTĚTEC NA ROZTÍRÁNÍ OČNÍCH STÍNŮ

Velmi měkký a pružný štětec na tzv. blending neboli míchání, spojování i roztírání sypkých očních stínů. Pevný tvar, který se během používání nemění, je ideální pro zcela přesnou aplikaci. Vzhledem k použití vysoce kvalitních materiálů je štětec vhodný pro na jemnou pokožku v okolí očí.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA ROZTÍRÁNÍ OČNÍCH STÍNŮ: 189 Kč.

ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY

Měkké a jemné štětiny, které jsou však zároveň husté a zastřižené do ideálního tvaru, umožňují zcela přesné a také rovnoměrné nanesení očních stínů. Štětec je vhodný pro použití na citlivé oční okolí.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY: 189 Kč.

ZKOSENÝ ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY

Speciální zkosený tvar měkkých a pružných štětin umožňuje snadnou a zároveň velmi precizní aplikaci očních stínů do záhybů a vnějších koutků očí. Tento štětec je vynikajícím pomocníkem pro roztírání hranic mezi jednotlivými odstíny. Štětec je zcela vhodný pro použití na oči.

Annabelle Minerals ZKOSENÝ ŠTĚTEC NA OČNÍ STÍNY: 189 Kč.

ŠTĚTEC NA OČNÍ LINKY

Štětec s dlouhou rukojetí, měkkými a jemnými štětinami zastřiženými do zkoseného tvaru umožňuje přesné vykreslení dokonalých očních linek podél horních i dolních řas. Štětec je vhodný pro použití na citlivé okolí očí.

Annabelle Minerals ŠTĚTEC NA OČNÍ LINKY: 189 Kč.