Denisa Nesvačilová to rozjela na parketu s Reginou Řandovou

Herečka Denisa Nesvačilová neví, kam dříve skočit, ale poslední zimní den strávila naprosto fantasticky. Vydala se totiž do Brna na Diamantový ples, který se konal v hotelu International a rozhodně stál za to. Ještě na začátku plesu si říkala, že se na popůlnoční tanec převlékne do civilu, protože úzké šaty, byť s rozparkem ji nedovolovaly se zapojit do tance naplno.

Atmosféra ji pohltila natolik, že záhy své rozhodnutí přehodnotila a protančila celý večer a druhý den nám s nadšením potvrdila: „S Reginou Řandovou jsme to na parketu pořádně rozjely a také jsme hodně zpívaly, jsem pak ráno koukala, co jsem všechno natáčela,“ vyprávěla pobaveně herečka.

Sympatická zrzka momentálně exceluje v reality show Tvoje tvář má známý hlas a potvrdila, že příprava opravdu není jednoduchá. „Na soukromý život nemám teď vůbec prostor, kdybyste to viděli u mne doma, tak se asi zhrozíte. Nestíhám kvůli časovému vytížení ani prát. Trénujeme klidně i několikrát denně,“ přiznává Denisa, ale ta dřina za to prý stojí.