Milé slečny, máte smůlu, závodník Jan Charouz se oženil!

Po roce a půl známosti si řekli své ANO automobilový závodník Jan Charouz a jeho překrásná nevěsta Nela Statečná. Slavný den se odehrál na zámečku Mitrowicz. A i když měl podle předpovědí obřad pokropit déšť, nakonec počasí novomanželům do nové etapy života ukázalo svou přívětivou tvář.

Ještě před pár lety byste se nemuseli příliš snažit, abyste jméno Jan Charouz našli na předních stránkách nejen bulvárních médií. Automobilový závodník, který dokázal vyhrát i slavnou čtyřiadvacetihodinovku v Le Mans, nebyl zrovna cudným hošíkem, který by seděl někde v koutě. Nejvíce propíraným byl jeho vztah s Agátou Prachařovou. To už je však minulost. Komentátor Formule 1 je až po uši zamilovaný, svatba byla důkazem. Pár si do úžasného areálu v jižních Čechách pozval kolem devadesáti hostů, kteří si pochutnávali na tradiční obědové menu v netradičním pojetí Amuse cateringu. Večer pak nechybělo grilování.

Mladé paní Nele Charouz (převzala příjmení svého manžela) to v šatech návrhářky Lucie Latayen Červíkové neuvěřitelně slušelo. Nutno dodat, že i Honza si zasloužil nejvyšší počet bodů za styl. „Oba jsme si tento nádherný den moc užili. Věřím, že společný život bude minimálně stejně tak úžasný,“ svěřil se Charouz. Pár teď vyráží na svatební cestu, hned po tom na Honzu čeká práce v podobě natáčení reality show Závodní akademie pro Mall.tv. Není divu, obecně žije velmi akčně, vždyť loni byl třeba vicemistrem světa v disciplíně zvané JetSurf.

Foto: archiv Jana Charouze