oolaboo wipe off nectar odličuje, čistí a tonizuje

Objevte ideální přípravek pro komplexní péči o pleť oolaboo wipe off nectar. Tato jemná emulze se totiž v jednom kroku postará hned o tři důležité činnosti: odstraní make-up, smyje nečistoty a zároveň pokožku obličeje tonizuje.

Oolaboo wipe off nectar má příjemně hladkou konzistenci, která při každém použití odstraní z pleti make-up, nečistoty, maz i odumřelé šupinky kůže ještě dříve, než by stihly ucpat její póry. Současně přípravek podporuje přirozenou obnovu buněk, uzamyká v pokožce vlhkost a tonizuje ji. Pleť pak zůstává nejen perfektně čistá, ale také vláčná, jasná a pružná.

Za své bezkonkurenční vlastnosti vděčí oolaboo wipe off nectar těmto výjimečnými ingrediencím:

Ricinový olej - obsahuje velké množství antioxidantů, mastných kyselin a minerálů, díky kterým významně podporuje regeneraci a zároveň pokožku hydratuje. Pomáhá také předcházet akné a pigmentovým skvrnám.

Monoi olej - je bohatý na mastné kyseliny, díky nimž pleť vyživuje a také jí dodává značnou dávku hydratace. Navíc má tento kokosový olej obohacený o maceráty z gardénie antibakteriální vlastnosti, tudíž pomáhá předcházet řadě kožních infekcí i ucpávání pórů.

Bambucké máslo - je známé pro své výživné a hydratační vlastnosti, díky kterým zůstává pokožka obličeje dlouhodobě vyživená a na první pohled zdravě jasná.

Meruňkový olej - obsahuje celou řadu látek blahodárných pro pleť, jako jsou například vitamíny A a E. Díky tomu zklidňuje podrážděnou pokožku, mírní její zarudnutí, ulevuje od nepříjemného pnutí, zároveň podporuje její přirozenou regeneraci, tonizuje pleť a pomáhá předcházet projevům stárnutí.

Květinová voda z damašské růže - má unikátní vlastnosti, které se postarají o jemné, avšak důkladné vyčištění pleti, aniž by ji vysušily.

Schizophyllan - je zcela bezpečný polysacharid, který odstraňuje z pokožky přebytečný maz i odumřelé kožní buňky a zároveň podporuje tvorbu nových. Vedle toho brání pokožce ve vysoušení tím, že v ní uzamyká vlhkost.

Přípravek aplikujte ráno a večer na suchou pokožku, v případě potřeby můžete smíchat s vlažnou vodou.

Emulze oolaboo wipe off nectar je zabalena v luxusní černé lahvičce s praktickou pumpičkou, díky které se dovnitř nedostanou žádné bakterie ani jiné škodlivé látky, které by ji znehodnotily.

Oolaboo wipe off nectar, 200 ml: 1.079 Kč.