Dokonalá péče proti striím a dárkové sady pro těhotné

Bloom & Blossom v angličtině znamená něco jako kvést a rozkvést – a přesně to přírodní kosmetika této značky umí: vaše pleť díky ní doslova rozkvete a omládne.

Zakladatelky značky jsou švagrové Cristina Moss a Julia Yule, které pojí nejen zkušenosti s těhotenstvím a mateřstvím – dohromady mají 5 dětí – ale i láska k přírodní a udržitelné kosmetice. Rozhodly se proto založit svoji vlastní značku, která by splňovala jejich vysoké nároky na péči o citlivou pleť těhotných, šestinedělek a jejich miminek i žen, které si chtějí dopřát luxus prvotřídní a udržitelné péče o svoje tělo.

Značku Bloom & Blossom si oblíbily i osobnosti jako vévodkyně Kate nebo držitelka Oscara Kate Winslet. Především si ji ale zamilovaly desetitisíce spokojených žen a maminek. Značka Bloom & Blossom jako vůbec první kosmetická společnost zaměřená na těhotné ženy vyhrála v roce 2012 kategorii Nejlepší nová značka na trhu při udílení britských cen Cosmetic Executive Women.

Žádný z výrobků nebyl testován na zvířatech, vynikají vysokým, někdy i 100% přírodním složením, které je většinou i veganské.

Bloom and Blossom Krém proti striím ELASTIC FANTASTIC

Fantasticky pružná, přesně taková bude vaše pleť po použití krému proti striím Elastic Fantastic. Jedná se o bohatý hydratační tělový krém, který pomáhá zlepšit vzhled strií nejen na namáhané pleti těhotenského bříška, ale i bocích, stehnech nebo prsou. Z 99 % má přírodní složení, v němž dominuje prvotřídní bambucké máslo, extrakt z chlorelly a přesličky rolní a olej z ylang ylang. Díky nim pleť dostane pořádnou dávku vitaminu E a A a bude perfektně změkčená, pružná a zregenerovaná. Krém je ověnčen několika cenami.

Cena 745 Kč/150 ml

Bloom and Blossom Olej proti striím SMOOTH MOVES

O tonizaci a zpevnění pokožky se postará 100% přírodní tělový olej, který zabraňuje vzniku strií nebo vylepšuje jejich vzhled a strukturu. Složení je dokonalé, tvoří jej směs arganového, mandlového a jojobového oleje. Boky, stehna i bříško – ať už těhotenské nebo ne – si použití hedvábně jemného oleje užijí naplno. Stačí 2x denně vmasírovat do pokožky a začnou se dít velké změny. Pro dosažení optimálních výsledků ihned po aplikaci použijte ELASTIC FANTASTIC Krém proti striím. I olej je ověnčen několika cenami.

Cena 745 Kč/150 ml

Duo oleje proti striím SMOOTH MOVES a krému proti striím ELASTIC FANTASTIC tvoří pečující dvojku, kterou si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu 1290 Kč, ušetříte tak 200 Kč.

Bloom and Blossom Dárková sada pro těhotné BABY ON BOARD

Wellness pro každého, to je motto této sady. I těch pár minut, které si vyhradíte na hýčkání svého těla, musí stát za to, a kdy jindy si dopřávat luxusní péči, než v požehnaném stavu? Dokonalá dárková sada na oslavu narození dítěte BABY ON BOARD zlepší tón pleti, uleví unaveným a často i nateklým nohám a pleti dodá hebkost, jemnost a zářivost.

ELASTIC FANTASTIC Krém proti striím 150 ml

Bohatý hydratační krém na bázi bambuckého másla pomáhá zlepšit vzhled strií a díky změkčené pleti těm novým i předcházet a nejen na těhotenském bříšku.

WONDER WORKER Multifunkční balzám 50ml

Multifunkční hydratační balzám s bambuckým máslem je plný vitaminů A a E perfektně hydratuje a vyživuje. Ochrání pleť proti mrazu a větru, vyživí vaše ruce, nohy i rty a zahojí i citlivé dětské zadečky.

SPRITZY TOES Osvěžující sprej na nohy a chodidla 100 ml

Na unavené nohy je nejlepší dát si je na chvíli „nahoru“ a dopřát jim odpočinek. Pokud na to během celodenního shonu v práci nebo při péči o starší dítě nemáte čas, je tu pro vás osvěžující chladivý sprej. Stačí jej nastříkat na chodidla, kotníky i lýtka a úleva se během pár chvil dostaví.

Vše zabaleno v krásné cestovní tašce vyrobené ze 100% recyklovaného plastu. Každá taška je vyrobena ze 2 celých recyklovaných plastových lahví.

Cena 1240 Kč, hodnota dárkové sady je 2108 Kč (ušetříte 868 Kč).

Bloom and Blossom Luxusní dárková sada pro těhotné READY TO POP

Připravena na všechno bude vaše pleť díky sadě READY TO POP, která se postará o náročnou pleť těhotné ženy. Pocity pnutí, svědění, suchá pleť, zadržování vody – s tím vším si pěstící kosmetika vyvinutá speciálně pro potřeby těhotných žen umí poradit. Dárková sada READY TO POP je skvělým dárkem pro všechny nastávající maminky.

YOU GLOW GIRL Pěstící tělový olej 150 ml

11 klíčových ingrediencí se postará o zachování elasticity. Pomáhá předcházet striím a vylepšovat vzhled těch stávajících Olej využijete každý den pro hýčkání pokožky i jako prevenci jejího poškození. O jemnou vůni se stará ylang ylang a levandule, které uklidňují mysl. 100% přírodní složení.

LOVELY JUBBLY Zpevňující gel na poprsí 50 ml

Zpevňující gel na poprsí Lovely Jubbly s koenzymem Q10 pomáhá dodávat buňkám energii. Kdoulový hydrogel zpevňuje a tonizuje a olej z kořene anděliky pokožku posílí a vyrovná. Z 98,5 % přírodní složení.

LEGS ELEVEN Chladící sérum na nohy 50 ml

Dokonale lehké sérum zregeneruje unavené a oteklé nohy během chvilky, díky chladivému efektu si nohy dokonale odpočinou. Složení je z 92,5 % přírodní a najdete v něm tak skvělé látky jako extrakt z listů aloe vera, chladivý olej z máty peprné a algin z mořských řas, díky kterému se sérum snadno vstřebá do kůže nohou.

HANDS UP Krém proti stárnutí rukou 50ml

Rychle se vstřebávající a mimořádně výživný krém se postará, aby vaše ruce byly hebké bez ohledu na věk. Ve složení najdete niacinamid plný vitaminu B3, který snižuje poškození pokožky, a extrakt z kořene lékořice, který je plný antioxidantů a pokožku rozjasňuje, vyrovnává tón a léčí záněty. Složení je z 99 % přírodní.

Vše zabaleno v krásné cestovní tašce vyrobené ze 100% recyklovaného plastu. Každá taška je vyrobena ze 2 celých recyklovaných plastových lahví.

Cena 1860 Kč, hodnota dárkové sady je 3 290 Kč (ušetříte 1430 Kč).