WÜSTHOF Performer: Prémiová řada nožů pro bezchybné vaření

Kdo by netoužil posunout své kulinářské dovednosti na další úroveň? Bez kuchyňských nožů WÜSTHOF Performer se vám to možná nepovede… Uchvátí vás nejen svým dokonalým černě laděným designem, ale především odolností a funkčností, díky níž vám půjde vaření oblíbených pokrmů skvěle od ruky.

Jedinečná kolekce sází na luxusní provedení – nože jsou kovány z jediného kusu vysoce kvalitní nerezové oceli. Čepele byly opatřeny unikátním DLC (diamond-like carbon) povrchem s tvrdostí 104 Rockwell, který jim propůjčuje extrémní odolnost proti poškrábání, ale také kyselinám či škrobu. Dynamické a precizní nože jsou perfektně hladké, přesné a díky efektu lotosového listu DLC povrchu, jenž jednoduše odpuzuje tekutiny, dochází při krájení různých potravin také k minimálnímu tření. Černá protiskluzová rukojeť se strukturou medové plástve (Hexagon Power Grip) perfektně padne do ruky a zajistí vám naprostou kontrolu při krájení i sekání.

Součástí řady WÜSTHOF Performer je šest nožů – Santoku pro precizní krájení drobných plátků či kousků, dva všestranné kuchyňské nože s čepelí o délce 16 a 20 cm, malý nůž na zeleninu a nově také praktický nůž na chleba, s nímž bez námahy nakrájíte měkké housky i chléb s tvrdou kůrkou. Všechny nože naleznete v prodejnách Ignaz Rösler nebo na e-shopu www.ignazrosler.cz.