Kolekce Sportmax pro podzim/zima 2022 podtrhuje smyslnost ženského těla

Sportmax je značka patřící do italské skupiny MaxMara Fashion Group, která vždy nabízí originální modely plné energie a platí to i pro podzim-zima 2022. Kolekce je skutečným manifestem krásy, ale také tajuplnosti femme fatale. Zdrojem inspirace je archetyp žen, jako byly Lilith či první manželka Adamova. Obě budou navždy patřit mezi nejvýznamnější a nejvýraznější ikony něžného pohlaví.

Promyšlené kontrasty zmírňují provokativnost prvky, které jsou blíže cudnosti, přesto je dán průchod sofistikované erotičnosti díky rozparkům, výstřihům a zvýrazněnému pasu.

SPORTMAX FW22 FASHION SHOW demonstruje propojení tří zlatých dekád:

  • Saka přesýpacích hodin ze 40. let, zdůrazňují postavu žen s útlým pasem. Jsou z materiálů, které přilnou jako druhá kůže, se znatelnými erotogenními zónami.
  • Přehnaná ramena s tužkovými sukněmi 80. let jsou zpět a jsou skvěle zapracované. Sladění těchto trendů má styl.  
  • Lehce vyzývavé, přesto elegantní styl pod taktovkou minimalismu, oslňoval již v 90. letech minulého století. Vše dobré se prostě vrací.

Návrháři sáhli po typických strukturovaných materiálech. Vlna je upravena tak, že připomíná žerzej a vypadá skvěle, měkká kůže skvěle kontrastuje s obvyklými tkaninami, své promyšlení místo mají také motivy z kamínků. Fluorescenční akcenty modely skutečně oživují, stejně tak speciální PVC prvky.

Černá a odstíny modré barvy, náznaky kávy ve světle pronikavě fuchsiové s červenými průniky daly vyniknout všem modelům SPORTMAX FW22 FASHION SHOW. Botky na velmi útlých podpatcích, tašky neobvyklých tvarů se zvířecím potiskem či jednobarevné nebo z lesklé lakované kůže skvěle dotvořily look každé modelky.