Nepodceňujte čištění pleti

Asi každému z nás se někdy stalo, že se ráno probudil s večerním líčením. Jak správně tušíte, nic moc horšího pro svou pleť udělat nemůžete.  Pravidelné čistění pleti je ale důležité, i když se nelíčíte. Předejte tak ucpávání pórů, podrážděné kůži a tvorbě vrásek. Ráno začněte den tak, že pomocí čisticí vody odstraníte pot a přebytečný maz z pokožky, který se zde nashromáždil přes noc. Večer použijte k odstranění make-upu pleťové mléko a následně můžete ještě použít čisticí vodu k dočištění. Zejména na cesty je skvělá univerzální micelární voda, která odstraňuje jak nečistoty, tak líčení a ještě vyživuje pokožku. Nezapomínejte také na peeling, který pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky, čistí póry a pomáhá v boji proti akné.

SKIN MOISTURE Čisticí pleťové mléko pro suchou a citlivou pleť

Jemné čisticí mléko Bioten SKIN MOISTURE pro suchou a citlivou pokožku s 92 % surovin přírodního původu obsahuje 100% přírodní šafrán z udržitelných zdrojů, který pomáhá chránit citlivou pokožku a zároveň poskytuje hladký a pružný vzhled. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožního mikrobiomu a podporují její zdravý vzhled, zatímco HYDRO NUTRIENT je pokročilý hydratační komplex spojující čistotu přírodních surovin se silou vědy, který zabraňuje dehydrataci pokožky a zároveň uchovává její hladký vzhled a komfort.

Cena 99,90 Kč /200 ml

 

SKIN MOISTURE Micelární voda pro normální a smíšenou pleť

Micelární voda Bioten SKIN MOISTURE pro normální a smíšenou pleť obsahuje 100% přírodní výtažek z kdoule a je obohacená o prebiotika. Díky složení z nesmírně jemných částeček účinného oleje a vody, zachytí a odstraní make-up (i voděodolný) a nečistoty z obličeje, očí a rtů, aniž by způsobovala podráždění nebo dehydrataci vaší pleti.

Cena 149,90 Kč/400 ml

VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel

  • Šetrně exfoliuje pleť
  • Odstraňuje odumřelé buňky
  • Zanechává pleť hladkou a zářící
  • Vyrovnává tón pleti

ASTRID VITAMIN C Exfoliační a rozjasňující peelingový gel, bohatý na vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Tento jemný peelingový gel s bambusovými zrny a pomerančovými slupkami odstraňuje odumřelé buňky a nabízí hedvábně čistý pocit a zářivě vyhlížející pleť.
Čistí a jemně exfoliuje pokožku a zanechává ji hladkou, jemnou a zářivou.

Cena 99,90 Kč/150 ml