Emirates nabízí na letech do Dubaje 25% slevu pro spolucestující

Přední letecká společnost Emirates připravila speciální nabídku pro pasažéry do Dubaje, kteří cestují ve dvou a více lidech a plánují svou cestu uskutečnit do 30. dubna 2022. V případě rezervace zpátečních letů do Dubaje mezi 24. lednem a 6. únorem získají tito cestující na všechny letenky 25% slevu, a to jak na Economy, tak Business Class. Nabídku lze uplatnit i přes cestovní partnery nebo v oficiálních prodejnách Emirates.

Vedle nové exkluzivní nabídky mohou zákazníci společnosti Emirates, kteří cestují do Dubaje, využít další výhodné balíčky:

  • Celodenní vstupenka Emirates na Expo: Zákazníci společnosti Emirates cestující do nebo přes Dubaj kdykoli během doby konání světové výstavy Expo 2020 mohou využít bezplatný celodenní vstup Emirates Expo Day Pass, který je součástí každé letenky zarezervované u Emirates. Pro více informací navštivte tyto stránky. 
  • My Emirates Pass – Expo edice: Zákazníci Emirates cestující do nebo přes Dubaj a dál do světa mohou kdykoli do 31. března 2022 prozkoumat toto město za výhodné nabídky prostřednictvím My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, díky které mají nárok na exkluzivní slevy a výhody u více než 500 maloobchodníků, restaurací a atrakcí, stačí se prokázat palubní vstupenkou Emirates.
  • Získejte za každou minutu strávenou v Dubaji jednu míli: Zákazníci Emirates mají možnost získat 1 Skywards míli za každou jednu minutu strávenou v Dubaji, a to až do 31. března 2022. Stávající i noví členové věrnostního programu Emirates Skywards, kteří se do tohoto programu zaregistrují do 31. března 2022, mohou využít této nabídky a získat tak až 5 tisíc mil. Nabídka platí pro všechny letenky Emirates zakoupené v období mezi 1. srpnem 2021 a 31. březnem 2022 pro cesty uskutečněné během světové výstavy Expo 2020 v Dubaji. Nabídka se vztahuje také na lety flydubai označené číslem letu společnosti Emirates (EK).

Dubaj jako ideální dovolenková destinace

Dubaj zůstává jednou z nejoblíbenějších a nejbezpečnějších dovolenkových destinací na světě, zejména během zimní sezóny. Nabízí zážitek z ultra moderního města, plážové vyžití i nevšední kouzlo pouštních dun. Návštěvníci si mohou vybrat z velkého množství ubytování, které bude vyhovovat jejich stylu i rozpočtu. Dubaj nabízí něco pro každého návštěvníka, od sluncem zalitých pláží, kulturních aktivit a výhodných nákupů po prvotřídní pohostinnost a nepřeberné množství volnočasové zábavy.

V souladu s globálním uvolněním cestovních restrikcí obnovily Emirates svůj provoz do více než 120 destinací a v současné době aerolinka létá denně z Prahy do Dubaje.