Jemné krémové tužky na oči a rty, novinky od Annabelle Minerals

Jistě budete souhlasit s tím, že oči a rty jsou při líčení stěžejními místy našeho obličeje, bez kterých by nemohl vzniknout dokonalý výsledek. A právě proto, aby váš make-up vždy vypadal bezchybně, jsme v Annabelle Minerals vyvinuly zbrusu nové tužky na oči a rty, které nejen zajistí úchvatné líčení, ale zároveň prospívají pleti a v neposlední řadě jsou i ekologické.

Proč důvěřovat tužkám od Annabelle Minerals

Všechny tužky na oči a rty od Annabelle Minerals jsou vyrobeny na bázi rostlinných olejů, přírodních minerálních pigmentů a vitamínu E. Vedle toho jsou veganské a jsou baleny zcela v souladu s konceptem less waste, tedy v přírodních materiálech, jako je dřevo s kovovým uzávěrem ve vzhledu růžového zlata.

Tužka na oči

Měkká tužka na oči pomůže namalovat linku libovolné tloušťky, která podtrhne tvar vašich očí a dodá vašemu make-upu dokonalý finiš.

Tužka má sametově krémovou texturu, díky níž hladce klouže po pokožce, a umožní tak snadno vytvořit kýženou linku na horním i spodním víčku i méně zručným uživatelům.

Vedle toho má tato tužka na oči šetrné složení na bázi přírodních olejů a minerálních pigmentů, díky kterému působí blahodárně na pleť citlivých očních víček.

Tužka je k dostání ve třech univerzálních odstínech:

  • DARK WOOD je tužka v temné vinylově černé barvě. Zkrátka klasika, která by neměla chybět v žádném kosmetické výbavě, neboť je perfektní pro zvýraznění linie řas a také jako podklad pod oční stíny.
  • FOREST SKY je tužka v grafitově šedém odstínu s lesklými částečkami, která se výborně hodí k modrým a zeleným očím, jimž dodá jemný kouřový efekt.
  • PINE je tužka v neutrální tmavě hnědé barvě v matném provedení, jež výborně funguje samostatně, ale i coby doplněk pro kouřové oči a také ke zvýraznění obočí.

Tužka na oči Annabelle Minerals: 219 Kč.

Jumbo tužka na oči

Víceúčelová tužka na oči, kterou lze použít jako linky, ale i coby oční stíny nebo jako bázi pod ně.

Tužka má jemnou krémovou konzistenci, díky níž snadno a jemně klouže po pokožce a tudíž ji lze velmi přesně nanést.

Zároveň má tužka naprosto šetrné složení, díky kterému nejen nezatěžuje pleť, ale naopak jí prospívá.

Tužka je k dostání ve třech výjimečných odstínech:

  • FERN má podmanivou lahvově zelenou barvu s metalickými částečkami, které dokáží zajímavě měnit odstín v závislosti na úhlu světla.
  • MAPLE má tmavě hnědou barvu s měděnými odlesky, proto je velmi univerzálním pomocníkem pro každodenní líčení očí.
  • MIST je základní matně béžová barva, jež dokáže dokonale projasnit každý pohled. Tužka MIST je také vhodné pro optické zvětšení očního oblouku.

Jumbo tužka na oči Annabelle Minerals: 249 Kč.

Jumbo tužka na rty

Krémová tužka na rty se nejen velmi snadno a přesně nanáší, ale také má složení, které je blahodárné pro jemnou pokožku rtů.

Tužku na rty lze díky její krémovité konzistenci použít stejně dobře jako konturu, i coby rtěnku. Aby došlo k dokonalému vykreslení rtů, lze jednotlivé odstíny navíc mezi sebou velmi efektivně kombinovat.

Tužka je k dostání ve třech polomatných odstínech:

  • CRANBERRY je středně studený sytě růžový odstín. Dodává rtům přirozený vzhled a zanechává je na první pohled zdravé a šťavnaté. Tužka dokáže dodat jiskru běžnému dennímu líčení, stejně jako i výjimečnému večernímu make-upu.
  • CLOVER je tak dokonale růžová, jako by právě v místnosti vybuchla cukrová vata. Jde o velmi hravý mladistvý odstín, jež dokáže zvýraznit každé rty nenuceným způsobem. Je to zkrátka prostředek, který má moc velmi jednoduše oživit každý look.
  • MARIGOLD je béžová barva s jemnými meruňkovými podtóny. Jde o teplý odstín, který je ideální pro denní líčení, ale v kombinaci s kouřovýma očima dokáže udělat dojem i při slavnostních příležitostech.

Jumbo tužka na rty Annabelle Minerals: 249 Kč.