Vyberte si sluneční brýle jako hollywoodské hvězdy

Ochrana očí a jejich okolí v podobě slunečních brýlí není záležitostí pouze letních dnů. Tento doplněk byste měli mít po ruce celoročně, tak jako hollywoodské hvězdy.  Inspirujte se celebritami, které jsou středobodem módního dění. Jejich stylisté totiž jednoznačně ví, co patří mezi žhavé trendy.

Lady Gaga

Žena mnoha tváří. Úspěšná zpěvačka a herečka Lady Gaga je proslulá svým odvážným, až extravagantním vystupováním. Její outfity bývají bláznivé od hlavy až k patě. Nechala se slyšet, že móda je její život, a už když skládá novou písničku, přemýšlí, co si vezme na sebe, až ji poprvé zazpívá. Není tak divu, že má vlastní produkční tým “Haus of Gaga”, který pro ni připravuje kompletní kostýmy a propriety na jeviště. Ovšem co se týká slunečních brýlí, volí Gaga černé široké hranaté obroučky.

Beyoncé

Kromě jedné z nejlepší zpěvaček světa je pro mnohé Beyoncé také módní ikonou. Není divu, když sama uvedla na trh několik kolekcí oblečení. Její outfit je vždy dokonale v souladu s tím, co se nosí, a to ať už je v roli maminky či koncertující divy. Nechte se inspirovat a vsaďte na hranaté obroučky v trendy zlaté barvě se zatmavenými skly. Nejenže ochrání vaše oči, ale navíc podtrhnou váš celkový outfit.

Kim Kardashian

Kim Kardashian, toto zvučné jméno vyvolá v každém jinou asociaci. Pro některé je to ikona reality show,  pro další televizní hvězda či bývalá manželka známého rappera Kanye Westa. Jednoduše královna krásy a módy udávající trendy. V roce 2019 navázala Kim spolupráci s německou značkou slunečních brýlí a vzešly z toho futuristické kousky v různém barevném provedení. Styl brýlí odkazuje na to, že kulatému tvaru obličeje nejvíce pasují menší hranaté brýle. Pokud je to i váš případ, můžete zkusit třeba také obroučky tipu “Cat Eye”.

Jennifer Lopez

Nestárnoucí kráska Jennifer Lopez vyniká v mnoha sférách. Kromě zpěvu, herectví či tance je pro mnohé módní inspirací a ikonou. Její jméno nese vlastní kosmetická i módní značka.  Svého rafinovaného stylu se nevzdává ani po padesátce. Mimo pódia si JLO nejčastěji obléká jednoduché kombinace, jako jsou například rolák, sako, džíny. Takovéto outfity pak ozvláštní dobře zvolenými doplňky. Jennifer má obličej s výraznou bradou, tedy trojúhelníkový tvar, a tak správně volí kulatější brýlové obroučky či takzvané pilotky. Ty skvěle nechají vyniknout jejím rysům.

Cardi B

Americkou rapperku Cardi B předežene ve výstřednosti opravdu jen málokdo. I přesto je vzorem také pro běžné smrtelníky, kteří mají rádi, kromě její hudby také její styl. Rapperka má na seznamu několik spoluprací s módními značkami jako je Reebok, Balenciaga a další. Pokud máte rádi extravaganci nebo se jednoduše toužíte odvázat, vybírejte si brýle třeba v barvě vašeho outfitu. Cardi B jasně ukazuje, že sluneční brýle nejsou záležitostí pouze na pláž, ale klidně i k teplákové soupravě.

Brad Pitt

Sluneční brýle nejsou dávno trendy doplňkem pouze pro ženy. S dobou jde také idol žen Brad Pitt, který velmi rád nosí sluneční brýle. Je o něm známo, že dbá na módní trendy, ale zároveň žádá kvalitu. Kromě klasiky nosí často sluneční brýle, které mají zabarvená skla, například v kombinaci s trendy hnědými obroučkami se zvířecím vzorem.

Obáváte-li se, že vám trendy, někdy třeba lehce výstřední brýle nebudou slušet? Na www.alensa.cz  si snadno můžete  vyzkoušet všechny různé typy brýlových obrouček přes virtuální zrcadlo.