Návrat symetrie: KORRES Black Pine 4D BIOSHAPELIFT™

Péče o pleť, která se postará o zpevnění kontur obličeje, vytvarování pleti v oblasti tváří, lícních kostí, čelisti i brady a o vylepšení vzhledu pokožky na krku.

Symetrie je základním principem přírody. Díky ní tolik obdivujeme krásu květin na louce, stromů v lese, mušlí v oceánu a také souhvězdí na noční obloze, aby příroda dosáhla své dokonalé souměrnosti, trvalo jí to celá staletí. Dekódování KORRES je položeno na několika letech poctivého výzkumu. Pro novou kolekci produktů Black Pine je návrat k symetrii zcela klíčový.

Je to vysoká míra přizpůsobivosti, co chrání přírodu před plynutím času a udržuje ji v neustálé harmonii. A právě tato vlastnost byla hlavní inspirací pro složení nových produktů. Chtěli vyvinout přípravky, které budou následovat přirozené přírodní procesy a zároveň podpoří oslabenou pokožku, jež ztrácí svůj tvar i vlastnosti.

Nová řada KORRES Black Pine s patentovanou technologií 4D BIOSHAPELIFT™ je jednoduše o zpevnění, vytvarování a podpoře kontur. Navíc celkově vylepšuje strukturu pleti, vypíná oslabenou kůži a obnovuje původní symetrii obličeje. Za jejími unikátními vlastnostmi stojí tyto dvě složky:

Technologie 4D BIOSHAPELIFT™

Zbrusu nový a vysoce účinný komplex pomáhá zlepšit pevnost a tvar obličeje, neboť přirozeným způsobem zvedá nahoru tváře, bradu i oblast čelisti. Obsažený 3-aminokyselinový peptid elafin snižuje působení toxického proteinu progerinu (který úzce souvisí s procesem stárnutí pokožky) a naopak podporuje pružnost pokožky a přispívá k "oživení" tvaru obličeje. Účinky peptidu jsou pak umocněny spojením s aktivní mořskou biotechnologií, která pokožce dodává energii
a poskytuje jí ochranu před povolením. Díky tomu mají přípravky s technologií 4D BIOSHAPELIFT™ bezkonkurenční liftingové a rozjasňující účinky.

Extrakt z černé borovice

Posledních 10 let se v KORRES věnujeme výzkumu vytrvalých stromů. Naším cílem je rozklíčovat jejich silné obranné mechanismy a ty přenést do našich produktů coby složky, jež významně podpoří zdraví pokožky. Černá borovice je v tomto ohledu naprosto převratným objevem, a to především díky vysokému obsahu polyfenolů. Ty totiž zpevňují pokožku, zlepšují její odolnost vůči poškození a také snižují výskyt vrásek.

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Up-Lift Contouring Serum

Sofistikované gelové sérum s roll-onem poháněné technologií 4D BIO-SHAPELIFT™ bylo speciálně navrženo tak, aby vypnulo kontury obličeje a pozvedlo pokožku v oblasti tváří, čelistí a také krku. Přípravek je navíc obohacen o:

fyto kmenové buňky goji, které jsou bohatým zdrojem antioxidantů
a pomáhají udržovat symetrický obličej a vláčnou pleť,

extrakt z černé borovice, který díky vysokému obsahu polyfenolů snižuje viditelnost vrásek, zpevňuje pokožku a celkově zlepšuje její vzhled,

Již po první aplikaci je pleť v lepší kondici, po dvou týdnech je však zcela zřetelné (dle výsledků testů vnímání spotřebitelů) její zpevnění, vyplnění oslabených kontur
a také vrásek, a to zejména v oblasti čelisti a lícních kostí. V neposlední řadě je pak patrné i omlazení pokožky krku.

Cena: 40 ml/1720 Kč

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Sculpt + Lift Serum

Koncentrované sérum zpevňuje a vypíná díky technologii 4D BIO-SHAPELIFT™ zvedá, zpevňuje a navrací původní kontury, ale postará se i o vypnutí pleti a snížení viditelnosti jemných vrásek. Přípravek navíc obsahuje:

  • černý čaj je silným antioxidantem, který zpomaluje stárnutí pleti a postará se o její zářivý vzhled,
  • extrakt z černé borovice, který díky vysokému obsahu polyfenolů snižuje viditelnost vrásek, zpevňuje pokožku a celkově zlepšuje její vzhled.

Cena: 40 ml/1585 Kč  

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Bounce Firming Moisturiser

Vyspělý krém na obličej s unikátním komplexem 4D BIO-SHAPELIFT™ byl speciálně vyvinut tak, aby pomohl zvednout kontury obličeje, navrátit pleti její původní pružnost, zpevnit ji a zároveň jí dodat ztracenou hydrataci. Své výjimečné vlastnosti má přípravek díky těmto přísadám:

  • výtažek z plamatky spilanthes acmella, jež má jedinečné liftingové a zpevňující účinky,
  • extrakt z černé borovice, který díky vysokému obsahu polyfenolů snižuje viditelnost vrásek, zpevňuje pokožku a celkově zlepšuje její vzhled.

Cena: 40 ml/1455 Kč

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Plump-Up Sleeping Facial

Bohatý krém zvedá a vyhlazuje vrásky na obličeji. Je postavený na technologii Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ pomáhá během spánku redukovat vrásky, zvedá kontury obličeje a také pleť viditelně vyhladí. Přípravek také obsahuje:

  • kombinaci extraktů smldince chlupatého a sóji, který navrací pleti pružnost a hydrataci,
  • extrakt z černé borovice, jež díky vysokému obsahu polyfenolů snižuje viditelnost vrásek, zpevňuje pokožku a celkově zlepšuje její vzhled.

Cena: 40 ml/1535 Kč

EXTRACTION LAB - Díky výhradnímu použití přírodních rozpouštědel se může společnost KORRES zaručit, že její proces extrakce je absolutně bezodpadový. Veškeré pevné zbytky jsou totiž kompostovány a vraceny zpět do půdy coby organické hnojivo. Výtažek z černé borovice byl vůbec poprvé použit právě v kosmetických přípravcích společnosti KORRES a díky ní je tento řecký extrakt s jedinečnými proti stárnoucími vlastnostmi součástí světové bible kosmetických přísad INCI.

MOLECULAR LAB - Spolu s novou řadou produktů KORRES Black Pine přichází inovativní technologie 4D BIO-SHAPELIFT™. Jedná se o vysoce účinný komplex, který téměř v rozporu s přirozenou gravitací pomáhá zlepšovat pevnost a tvar obličeje, navrací mu kontury a také se postará o lifting brady, tváří i oblasti čelistí, čímž navrací tváři její původní symetrii. Tento komplex se skládá ze silné kombinace 3-aminokyselinového peptidu elafinu a aktivní mořské biotechnologie nalezené v mrazivých hlubinách oceánu. Výtažek z černé borovice díky vysokému obsahu polyfenolů snižuje viditelnost vrásek, zpevňuje pokožku a celkově zlepšuje její vzhled.

FORMULATION LAB - Silná složení, příjemné textury a 100% přírodní vůně - to jsou mantinely, mezi něž se musí vejít všechny naše přípravky. Gelové sérum s roll-onem pro okamžitý lifting tváří, brady i krku je naším nejvýraznějším produktem, který byl podroben stovkám testů, abychom jeho účinnost mohli náležitě zdokumentovat.

DESIGN LAB - Minimalistické a skromné. Takové mají být podle nás obaly produktů, jež budou v plném souladu s čistou harmonií přírody.

RECYCLE LAB - My v KORRES sbíráme veškeré obaly od produktů a zajišťujeme jejich návrat zpět do oběhu. Jedná se o projekt, který nedávno odstartoval v Řecku a aspiruje na expanzi do celého světa.