AHMAD TEA SLIM – spolehlivý pomocník na cestě ke štíhlé linii

Ať už jste se rozhodli zatočit se zimními kily, dostat se do kondice před vytouženým jarem nebo prostě jen udělat něco pro sebe, důležité je pustit se do toho správným způsobem. Hubnutí a štíhlá linie – pro někoho věčný strašák, symbol nekonečného hladu a jojo-efektu, pro jiného výzva a motivace ke zdravějšímu a spokojenějšímu životu. Pokud patříte k těm, kdo se rozhodli učinit něco pro své zdraví, shodit pár přebytečných kil, ale především začít se lépe starat o své vnitřní blaho, pak pro vás máme tip na pomocníka, který vám celý proces zaručeně zpříjemní a ulehčí. Je zřejmé, že bez pohybu a změny stravovacích návyků k redukci váhy a vytvarování postavy nedojde, ale proč nevyužít i dalších nástrojů k rozpohybování metabolismu, tím spíš, když se skládají výhradně z bylin a zdraví prospěšných minerálů. Navíc jak známo, při cíleném hubnutí je důležité dbát na dostatečný příjem tekutin a minerálů, proto se doporučuje kombinovat pití čisté vody, minerálních nápojů a neslazených čajů. Jinými slovy – další důvod pro AHMAD TEA SLIM.

SLIM – funkční čaj na podporu hubnutí

Osvěžující máta a meduňka v harmonické kombinaci zeleného čaje, kopřivy a jihoamerického maté, dávají tomuto čaji plnou, stimulující chuť. Je skvělou alternativou ke slazeným nápojům
či ovocným džusům, a je tím správným pomocníkem na cestě ke snižování tělesné váhy. Mezi tzv. funkční složky tohoto čaje patří MATÉ, tradiční povzbuzující nápoj původem z Jižní Ameriky, který se připravuje z lístků a stonků cesmíny paraguayské. Má příjemnou lehce kouřovou vůni a travnatou příchuť, díky vysokému obsahu kofeinu působí stimulačně. Čajová směs obsahuje též mleté listy speciálního japonského čaje MATCHA, který se vyznačuje čistou, sladkou chutí a bohatou, zářivou barvou. Přidaný ZINEK pak přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů, je však důležitý také pro imunitní systém, urychluje hojení ran, pomáhá v boji proti procesům stárnutí a prospívá též péči o kvalitu pokožky a vlasů.

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte: https://www.ahmadtea.cz/