Objevujte svět v roce 2022 díky speciálním nabídkám Emirates

Emirates, největší mezinárodní letecká společnost na světě, spouští novou kampaň, která cestujícím v roce 2022 umožní se ještě více přiblížit k nezapomenutelným zážitkům z cestování. Zákazníci Emirates mají možnost využít speciální tarify do řady oblíbených destinací včetně Prahy, a to již od 10 990 Kč v Economy Class nebo ve First Class od 57 900 Kč.

Zákazníci, kteří využijí tyto výhodné nabídky, budou mít také garantované flexibilní podmínky při rezervaci letenky a přístup k cestovnímu zdravotnímu pojištění COVID-19.

Cestující mohou tuto nabídku využít při rezervaci letenky na emirates.com nebo prostřednictvím vybraných cestovních kanceláří, a to v období od 3. ledna do 24. ledna 2022 na cesty uskutečněné v průběhu roku 2022 v Economy Class a Business Class.

Vedle nových speciálních tarifů mohou zákazníci společnosti Emirates, kteří cestují do Dubaje nebo zde plánují mezipřistání, využít další výhodné nabídky:

  • Celodenní vstupenka Emirates na Expo: Zákazníci společnosti Emirates, kteří cestují do/přes Dubaj kdykoli během doby konání světové výstavy Expo 2020, mohou využít bezplatný celodenní vstup Emirates Expo Day Pass, který je součástí každé letenky zarezervované u Pro více informací navštivte tyto stránky.
  • My Emirates Pass – Expo edice: Zákazníci Emirates, kteří cestují do Dubaje nebo přes Dubaj dál do světa, mohou kdykoli do 31. března 2022 prozkoumat toto město za výhodné nabídky prostřednictvím My Emirates Pass Expo 2020 Dubai, díky které mají nárok na exkluzivní slevy a výhody u více než 500 maloobchodníků, restaurací a atrakcí, stačí se prokázat palubní letenkou Emirates.
  • Získejte za každou minutu strávenou v Dubaji jednu míli: Zákazníci Emirates mají možnost získat 1 Skywards míli za každou jednu minutu strávenou v Dubaji, a to až do 31. března 2022. Stávající i noví členové věrnostního programu Emirates Skywards, kteří se do tohoto programu zaregistrují do 31. března 2022, mohou využít této nabídky a získat tak až 5 tisíc mil. Nabídka platí pro všechny letenky Emirates zakoupené v období mezi 1. srpnem 2021 a 31. březnem 2022 pro cesty uskutečněné během světové výstavy Expo 2020 v Dubaji. Nabídka se vztahuje také na lety flydubai označené číslem letu společnosti Emirates (EK).

S Emirates na cestách

Společnost Emirates zavedla řadu opatření na zemi i na palubách svých letadel, aby cestujícím poskytla nejvyšší hygienická a bezpečností standardy. Letecká společnost rovněž uvedla do provozu tzv.

">bezkontaktní cestu s využitím biometrických technologií a bezdotykového odbavení, které v kombinaci s využitím mezinárodních cestovních pasů IATA Travel Pass usnadňují a zpříjemňují zákazníkům cestování letadlem.

Emirates je lídrem v odvětví v zavádění inovativních produktů a služeb, které odrážejí potřeby cestujících v tomto dynamickém období. Společnost neustále posouvá služby pro své zákazníky na vyšší úroveň, nabídla jim ještě delší platnost letenek a štědřejší podmínky v rámci flexibilního rezervačního systému, prodloužila do dalšího oznámení platnost cestovního multirisk pojištění
a svým věrným zákazníkům umožnila rovněž prodloužit platnost jejich mil Skywards a členských úrovní.

Cestujícím letecká společnost doporučuje zkontrolovat si před cestou nejnovější vládní opatření týkající se cestovních požadavků cílové destinace. Informace o vstupních požadavcích pro mezinárodní návštěvníky Dubaje naleznete zde.

 

*Na nabídku se vztahují daná pravidla a podmínky.