Objevte nová příjemná pyžamka a noční košilky

Také trávíte dlouhé zimní večery převážně v pohodlí svého domova? Udělejte si je ještě příjemnější a zachumlejte se do měkoučkého nočního prádla. Stačí jen vklouznout pod deku, a večer s oblíbeným seriálem nebo knížkou může začít!

Střídáte stále dokola dvě pyžama? Je nejvyšší čas doplnit si do šatníku i nové modely tohoto druhu oblečení. Objevte novinky z aktuálních kolekcí a vyspěte se do růžova v novém příjemném pyžamku či noční košilce.

Většina z nás v zimě preferuje teplejší noční prádlo. Jestli patříte k těm zimomřivějším, sáhněte po hřejivém kostkovaném pyžamu, nebo flanelové noční košili. Další alternativou jsou modely z pevnější bavlněné látky, které můžete doplnit měkoučkým županem.

Neumíte si své ráno představit bez hrnku dobré kávy? Máte doma pejska nebo kočičku? Vsaďte na příjemné barvy a zajímavé potisky, třeba právě s vaším oblíbeným zvířátkem, nebo s hrníčky. Takový kousek může být také skvělým vánočním dárkem.

Nosíte ráda spíš ženské a atraktivní noční prádlo? Zahalte své křivky do svůdné saténové košilky a kimona. Modely s romantickým potiskem květů či s krajkovými detaily jsou jako stvořené přímo pro vás.