Plazmaterapie vás spolehlivě omladí

Plazmaterapie je moderní metoda, která se neobejde bez naší vlastní krve. Je skutečně šetrná i bezpečná. Principem této metody je povzbuzení a vytváření nových kolagenových buněk v pokožce.

Plazma je sama o sobě bohatá na krevní destičky a růstové faktory, a je-li navíc ještě obohacená o kyselinu hyaluronovou nebo o buněčné aktivátory, spolehlivě restartuje proces omlazování stárnoucíí kůže. Je vhodná pro všechny typy pleti a v jakémkoli věku. Celému zákroku předchází odběr vlastní krve, pak se v přístroji oddělí plazma od krvinek. Ještě než dojde k terapii, je místo před aplikací znecitlivěno lokálním anestetickým krém. Dermatolog aplikuje plazmu mikrojehličkami, anebo jemnou a velmi tenkou kanylou do požadovaných partií.

Plazmoterapie zlepší pružnost a textura pleti. Hluboké vrásky zmírní, a ty jemné zcela vyhladí. Celá procedura zpravidla netrvá déle než 30 minut. Pokožka se postupně vypíná po několik následujících týdnů. Pomocí plazmy můžete omladit nejen obličej, ale i dekolt, krk či hřbety rukou.