Užijte si svátky v doprovodu perlivých Motýlů

Vánoce a Silvestr trávíme tradičně ve společnosti našich přátel, rodiny a zkrátka těch, kteří jsou našemu srdci nejblíž. K těmto dnům plným pohody a odpočinku neodmyslitelně patří nejen dobré jídlo a bezstarostná atmosféra, ale nepochybně také sklenička něčeho dobrého, která rozproudí skvělou náladu a zajistí, že každému vydrží až do rána. Ať už trávíte výjimečné večery s přáteli ve víru nespoutaného tance nebo upřednostníte klidnější variantu zábavy formou společenských her, obohaťte vzácné chvíle přípitkem s motýlem na etiketě. Vsaďte na FRIZZANTE - perlivé varianty vína Motýl a buďte si jisti, že na tyto momenty jen tak nezapomenete!

Potěšení v rubínové

Dodejte výjimečným chvílím kapku nespoutanosti a dopřejte si červené perlivé víno Motýl Frizzante, které vás zaujme nejen svou tmavě rubínovou barvou, ale také intenzivní ovocnou vůní. Díky své výrazné chuti a příjemné sladkosti perfektně doplní každý jedinečný zážitek s vašimi přáteli. S Motýlem Frizzante si tak můžete být jisti, že během celého večera bude o zábavu skvěle postaráno.

www.osobnivinoteka.cz, doporučená cena 79 Kč

Společník pro každý večírek

Hoďte během posledních dní roku starosti za hlavu a vychutnejte si bílé perlivé víno Motýl Frizzante v přítomnosti těch, kteří vám dokážou vykouzlit úsměv na tváři. Pro svou šťavnatou ovocnou chuť je toto víno ideálním společníkem na každou party plnou divokého tance a nekončící dobré nálady. Nalejte si sklenku a nechte se unášet bezchybnými okamžiky, které Motýl Frizzante jako mávnutím křídel vyčaruje.

www.osobnivinoteka.cz, doporučená cena 79 Kč