Skvělý dárek na poslední chvíli a možnost vyhrát iPhone 13 Pro, to je Platon Wallet

Patříte také k těm, co nechávají dárky na poslední chvíli, protože vám chybí ten pravý nápad? V posledních letech bylo zvykem své blízké nakonec obdarovat penězi, než se trápit s vymýšlením originálního dárku, ale během pandemie to není úplně nejlepší řešení. Ani poukázky do oblíbených obchodů nemusí být ideální, protože ne vždy se po Vánocích dá doopravdy sehnat „to pravé“. Se zajímavým nápadem však přichází Platon Life. Digitální vánoční peněženku Platon Wallet lze koupit i na Štědrý den a navíc můžete vyhrát docela zajímavý dárek. No, není to chytré?

Darujte radost ze svobody výběru

Myšlenkou vánoční peněženky Platon Wallet je přinést originální možnost obdarovat blízké pomocí virtuálního voucheru. Platon Wallet si jednoduše nabijete kryptoměnou PlatonCoin a obdarený ji může pohodlně využívat v jakémkoliv partnerském obchodě na platformě Platon Store. Ať už je to jídlo, zajímavé produkty nebo služby – na své si přijde malý i velký, bez ohledu na věk.

Co je vánoční peněženka Platon Wallet a co všechno lze její pomocí pořídit?

Jde o virtuální voucher, který je nabitý na určitou sumu. Do její výše je možné na platformě Platon Store vybírat ze širokého spektra produktů a služeb. Najdete zde skoro sto značek od služeb platforem Netflix či Spotify, přes obchody s oblečením jako je Zoot nebo Zolando, ale i luxusní vychytávky od značky Louis Vuitton a jiných. Svým blízkým můžete ale věnovat také zážitky. Například plavbu lodí po Vltavě s kapitánem, dobrodružný výlet do destinace podle vlastního výběru od Amazing Places, nebo zážitkovou jízdu vozem od Showdrive.cz. Možností je skutečně mnoho

Jaká je hodnota Platon Wallet a co je výhoda?

To nejlepší je, že cena začíná na 500 Kč a navíc můžete získat hodnotné dárky, od dalších 500 Kč navíc, až po nový iPhone 13 Pro. Vánoční peněženky Platon Wallet jsou připravené ve 4 cenových kategoriích až po 10.000 Kč.

Pokud ještě stále nevíte, čím obdarovat své rodiče, sourozence, kamarády či partnery, potěšte je originálním dárkem v podobě vánoční peněženky Platon Wallet od Platon Life.