oolaboo therapeutic green tea anti sebum hair bath vlasová péče pro redukci kožního mazu

Představujeme novinku v naší terapeutické řadě green tea - vlasovou lázeň anti sebum hair bath, která byla speciálně vyvinuta pro umytí vlasů, jemné očištění pokožky hlavy a zároveň potlačení tvorby kožního mazu.

Výsledkem pravidelného používání oolaboo therapeutic green tea anti sebum hair bath je svěží účes bez mastných lupů a zdravá pokožka hlavy.

Díky čtyřem zcela unikátním přísadám se přípravek postará o šetrné čištění, aniž by narušil přirozenou harmonii pokožky hlavy i samotných vlasů:

Zincidone® je zinečnatá sůl rostlinného původu, která je ideální složkou pro mastnou pleť. Má totiž antiseptický účinek, který na pokožce hlavy omezuje množení bakterií, podporuje obnovu epidermis a posiluje přirozenou kožní bariéru. Zároveň tato ingredience posiluje jednotlivé vlasy, hydratuje je a dodává jim přirozený lesk.

Cuivridone® je měďnatá sůl, která reguluje činnost mazových žláz, tudíž se postará o redukci kožního mazu na pokožce hlavy a navíc má vynikající hydratační účinky.

Sopholiance™ je ferment z pšenice a řepky, který má antimikrobiální účinky a dle našeho testu (in vitro) se podílí na regulaci tvorby kožního mazu, bojuje proti tvorbě bakterií při potížích s akné a zároveň neutralizuje pachy.

Zelený čaj má jedinečné zklidňující a protizánětlivé účinky, pomáhá při regeneraci vlasových folikul, předchází tvorbě mastných lupů, zvyšuje odolnost pokožky hlavy a také ji pomáhá udržovat ve zdravé rovnováze.

Jak oolaboo therapeutic green tea anti sebum hair bath správně používat:

Před každým použitím je nutné přípravek důkladně protřepat. Poté naneste dostatečné množství na vlhké nebo suché vlasy a pečlivě promasírujte jak pokožku hlavy, tak i vlasy samotné. Následně přípravek z hlavy opláchněte a celý proces zopakujte ještě jednou. Abyste dosáhli kýženého efektu, nechte působit 1-3 minuty. Nakonec důkladně opláchněte veškeré zbytky přípravku a vlasy jemně osušte.

oolaboo therapeutic green tea anti sebum hair bath, 250 ml: 1.160 Kč/44,26 €.