Deichmann nabízí stylové zateplené modely, ve kterých vám zima opravdu nebude!

Milujete procházky zasněženou krajinou? Nenechte si pokazit radost zimou a vyzbrojte se na procházky pohodlnou zateplenou obuví. Objevte novinky z aktuální kolekce Deichmann a vyberte si stylové botičky opatřené hřejivým kožíškem. I ten nejkrásnější pohled na mrazivou krajinu se vám znelíbí, pokud budete cítit chlad od nohou. Předcházejte podobným nemilým situacím tím, že si pořídíte teplé zimní boty. V kolekci Deichmann najdete stylové zateplené modely, ve kterých vám zima opravdu nebude. Vybrat si můžete z několika variant.

Šněrovací farmářky jsou jednou z nich. Udělejte si radost kvalitním koženým modelem s umělou kožešinou z řady 5th Avenue. Stylové farmářky z hladké usně v růžové nebo tmavě modré barvě perfektně doladí váš zimní městský outfit. Kotníkové semišové modely s TEX membránou oceníte nejen ve městě, ale také při pobytu v přírodě.

Trendem jsou také zateplené farmářky s efektními náplety nebo lakované kousky ve výrazných sytých barvách. Pokud neradi ztrácíte čas šněrováním, vsaďte na nazouvací válenky s umělou kožešinou. V případě této obuvi však myslete na to, že se hodí spíš do zimy suché než do té klasické městské blátivé. Kromě šněrovacích farmářek a válenek najdete v kolekci Deichmann také hřejivé nízké kozačky v ležérním či sportovnějším stylu.

O zimní obuv nezapomeňte správně pečovat. Po každém nošení ji očistěte, nechte důkladně uschnout a poté naimpregnujte vhodným přípravkem. Správná péče o obuv je v tomto období důležitější než kdykoliv jindy.