Hand Wash & Hand Cream s vůní pomeranče pro zdravou a hladkou pokožku

Kvalitní péče o ruce je v zimním období nesmírně důležitá. Vítr, déšť, mráz i časté střídání teplot totiž pokožku nadměrně zatěžují a způsobují její vysoušení. A co si budeme povídat, současná hygiena pomocí dezinfekčních gelů tomuto stavu také nepřidá.

Víc, než kdy jindy bychom se tedy měli zaměřit na výběr vhodných přípravků, jež kůži na rukou jemným způsobem očistí a následně jí dodají potřebnou péči, zklidní ji a urychlí její regeneraci. Ideální je, když jsou tyto přípravky navíc založeny na silných účincích přírodních ingrediencí.

Proč se spolehnout na Grown Alchemist

Všechny přípravky Grown Alchemist jsou založeny na kombinacích kvalitních přírodních surovin a na tradičních recepturách ověřených nejnovějšími kosmeceutickými poznatky.

Krom toho Grown Alchemist dbá na to, aby přípravky měly takovou molekulární strukturu, jež pokožka okamžitě přijme za svou. Jejich působení je proto mnohem šetrnější a zároveň účinnější.

Hand Wash: Sweet Orange, Cedarwood & Sage

Jemné gelové mýdlo je bohaté na aktivní hydratační látky, které pokožku šetrně očistí, nevysušují ji, ale naopak ji zanechají vláčnou a hydratovanou. Jde o tyto unikátní ingredience:

  • Kokosový olej uvolňuje triglyceridy, které spolu s výtažky z fenyklových semínek jemně odstraňují nečistoty a špínu.
  • Za studena lisovaný olej ze sladkých pomerančů obsahuje antioxidanty, jež zanechávají pokožku svěží a vláčnou. Zároveň se tato složka postará o výjimečnou vůni.
  • Olej ze sladkých mandlí kůži vyhlazuje a hydratuje.
  • Flavonoidy z výtažků z měsíčku lékařského pokožku okamžitě zklidňují a vyhlazují.

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood & Sage, 300 ml: 509 Kč.

Hand Cream: Vanilla & Orange Peela

Výživný krém na ruce má lehkou texturu, která se velmi rychle vstřebává a zároveň se postará o intenzivní hydrataci, okamžité zklidnění a urychlení regenerace. Za své jedinečné účinky přípravek vděčí těmto složkám:

  • Kombinace oleje ze semen hroznů a výtažků z pšeničných klíčků a šípků je bohatá na antioxidanty, jež účinně bojují proti volným radikálů, které se významně podílejí na vysoušení kůže.
  • Za studena lisovaný olej z pomerančové kůry také obsahuje silné antioxidanty a zároveň zanechává pokožku vláčnou, vyživenou a pružnou. Vedle toho se postará o úchvatnou vůni.
  • Oleje z šípků a kamélií významně hydratují kůži, díky tomu urychlují její regeneraci a vyhlazují ji.
  • Díky polysacharidům z Aloe Vera vypadá pokožka rukou zdravě a na dotek je hebká.
  • Vanilin z vanilky pokožku zklidňuje a dodává krému další výjimečnou vůni.
  • Flavonoidy a omega 3 a 6 mastné kyseliny z rakytníku řešetlákového viditelně zlepšují pružnost pokožky a také ji zjemňují.

Grown Alchemist Hand Cream Vanilla & Orange Peel, 65 ml: 409 Kč.