Měkké dárky, které potěší každého

Řadíte se k těm, kteří je shání dárky v průběhu celého roku, nebo jejich výběr spíše necháváte na poslední chvíli? Pokud jste se do jejich opatřování ještě nepustili, inspirujte se našimi tipy. 

S výběrem těch správných vánočních dárků si často lámeme hlavu. Pokud vám došly nápady, nebo máte pocit, že obdarovaná či obdarovaný má už opravdu všechno a nic na světě ho nepotěší, vsaďte na jednoduché a praktické dárky, které udělají radost vždycky.

Pro ni

Čím na Vánoce podarovat něžné pohlaví tak, abyste nešlápli vedle? Vsaďte na dárek v podobě hezkého nočního nebo spodního prádla, županu, nebo teploučkých kožešinových bačkůrek, který vykouzlí úsměv na tváři ženám všech věkových kategorií. Skvělým tipem je také stylová domácí tepláková souprava. V tomto případě se stačí držet oblíbených barev obdarované. Jestli znáte její styl oblékání lépe, můžete jí potěšit třeba hřejivým zimním svetříkem, kabelkou či peněženkou. Tráví vaše maminka, sestra, kamarádka nebo babička ráda čas v kuchyni? Udělejte jí radost hezkými kuchyňskými doplňky. Když už je řeč o bytových doplňcích, praktickými dárky, jako je například vlněná deka, pěkné bavlněné ručníky nebo povlečení z přírodních materiálů rozhodně neprohloupíte.

Pro něj

Přemýšlíte, co dát pod stromeček svému partnerovi, tatínkovi, bratrovi či dědečkovi? Co třeba koženou peněženku, nebo hřejivé domácí papuče? Ani novým pyžamem, nebo v případě partnera také spodním prádlem, nic nepokazíte. Muži obecně nakupují mnohem méně radši než ženy, proto je potěšíte, když je nákupů ušetříte a podarujete je pěknými základními kousky, jako je triko, košile nebo teplý zimní svetr. Pokud váháte s velikostí, maminka, švagrová či babička vám určitě ráda pomůže.

Pro nejmenší

A jaký dárek zvolit pro ty nejmenší? Pokud máte v rodině milovníky Tlapkové patroly a jejích hrdinů Marshalla, Chase, Rubbla, Everesta a Skye, zaručeně je potěší aktuální kolekce Deichmann a F&F, kde se to (nejen) těmito hrdiny jen hemží. Ať už zvolíte batůžek, botičky nebo oblečení, malému chlapečkovi či holčiče tím určitě uděláte radost.

Dovoluji si vám zaslat ukázku tipů na vánoční dárky z aktuálních kolekcí značek Cellbes, Deichmann a F&F.