Praha je nejkrásnější město planety, navštivte ji, je krásná

Britský magazín Time Out udělil ve svém letošním žebříčku, v němž mělo více jak 27 tisíc obyvatelů měst z celého světa za úkol vybrat nejlepší vlastnosti svého bydliště, prvenství Praze. Naše hlavní město si vítězství vybojovalo nejen díky svým architektonickým skvostům, ale i úchvatným výhledům z Letné nebo poklidným pěším stezkám podél Vltavy.

Toužíte také navštívit město plné kultury, energického nočního života, ale i přírody? Právě nyní je ten nejlepší čas naplánovat si svou dovolenou nebo víkend, který můžete strávit popíjením kávy s výhledem na Orloj nebo příjemnou procházkou po Karlově mostě. Nezapomeňte však, že pro svou cestu musíte vybrat i kvalitní ubytování, do nějž se po celodenním chození po památkách vděčně uchýlíte.

Pražský hotel The Emblem, nacházející se jen kousek od Staroměstského náměstí, vás překvapí svým moderním vybavením, ale i kvalitou nabízených služeb. Komfortní pokoje, ale i zbylé prostory hotelu nabízí rodinnou atmosféru, v níž si užijete odpočinek i setkávání s rodinou či přáteli. Skvělým zážitkem pro vás jistě budou i hotelové lázně M Spa, kde si po náročném dni odpočinete v sauně, páře nebo privátní střešní vířivce.

THE EMBLEM HOTEL PRAGUE, Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com