Nude Love: Moderní minimalismus v líčení

Moderní, minimalistické a jednoduché – to jsou vlastnosti, které charakterizují veškeré přípravky z kolekce Nudies, nové odstíny Nude Love nevyjímaje. Vedle toho je pro tyto kompaktní tyčinky typické víceúčelové využití, díky němuž je možné snadno a rychle s pomocí jednoho přípravku nalíčit rty, oči i tváře.

Tyčinky Nudies mají velmi lehké složení, které doslova splyne s pokožkou, aniž by ji zatížilo neprodyšnou maskou běžného make-upu, proto tedy #NoMakeupMakeup. Složení multilíčidel Nudies je navíc hypoalergenní, bezlepkové a není parfémované, ani testované na zvířatech.

Do každé řady Nudies přibyly nové odstíny:

  • NUDIES MATTE BLUSH: Moodie Blue (lilkově fialová) a Cherie (jemně růžová),
  • NUDIES BLOOM: Bohemian Rose (fuchsiová), Rusty Rouge (karamelová) a Crimson Lover (vínová),
  • NUDIES GLOW: Ice Ice Baby nabízí univerzální a zcela přirozené rozjasnění pleti.

„Jsme nadšené, že jsme mohly rozšířit naši nejprodávanější kolekci Nudies o tyto úchvatné nové odstíny," prozrazuje Taylor Frankel, spoluzakladatelka společnosti NUDESTIX a dodává: "Nudies je základem pro naše každodenní líčení a stále nás nepřestává bavit, jak snadno se nanáší a jaký efekt přitom dokáže vytvořit. Teď jsme si navíc jisté, že v naší nabídce odstínů si vybere opravdu každý!"

Kosmetickými odborníky oceňované přípravky Nudestix se vždy postarají o přirozené líčení, které jemně podtrhne všechny výjimečnosti každého obličeje a nechá vyniknout jeho bezprostřední krásu. Tyto produkty navíc musí splňovat vysoké standardy a zároveň musí projít sérií přísných testů. Můžete si tak být jisti, že přípravky jsou zcela bezpečné.

NUDIES BLOOM ALL OVER FACE DEWY COLOR

Bohemian Rose, Rusty Rouge a Crimson Lover, 7 g: 780 Kč/29.40 EUR

NUDIES MATTE BLUSH ALL OVER FACE BLUSH COLOR

Moodie Blue a Cherie, 7 g: 780 Kč/29.40 EUR

NUDIES GLOW ALL OVER FACE HIGHLIGHT

Ice Ice Baby, 7 g: 850 Kč/32 EUR