Luisa Spagnoli podzimní a zimní kolekce 2021/22

Kolekce značky Luisa Spagnoli pro letošní podzim a zimu je hymnou svobody, která je vyjádřena velkými a vzdušnými prvky a zároveň působí dokonale na ženské siluetě. „Objevuje se tu hodně černé a bílé, ale také další odstíny, jež máme rádi a které oslavují návrat k životu, kde se městské tóny mísí s ženskými a sexy akcenty,“ popisuje generální ředitelka značky Nicoletta Spagnoli.

V nové kolekci můžete objevit dlouhé kabáty s vojenskými prvky či oversized střihy a měkké, pohodlné kabáty z pravé vlny a dvoubarevného kašmíru, ale i zajímavá hranatá ponča nebo extra dlouhé vesty bez rukávů v sofistikovaných hnědých odstínech. Značka nezapomněla ani na britskou klasiku – trenčkoty, které jsou elegantní a zároveň praktické pro každou ženu.

K zimním měsícům patří i pletené modely, dokonale navržené díky historii Luisy Spagnoli. Tyto kousky můžete nosit ve volném čase, jako denní elegantní outfity, ale také na společenské akce. Například přiléhavé minišaty s nabíranými rukávy, přetvořené polokošile s hlubokými výstřihy nebo zajímavé tuniky s bočními rozparky, které lze nosit samostatně nebo v kombinaci se širokými palazzo kalhotami, pulovry s módními výstřihy nebo kardigany s propletenými výstřihy.

V kolekci naleznete také klasická tvídová saka s roztřepenými lemy v kombinaci s proužky nebo krajkou, topy připomínající luxusní prádlo a šortky, jež budou odhalovat krásné ženské nohy. Jistě vás zaujmou také kalhoty s vysokým pasem a rozšířeným střihem, stejně jako vysoké pásky, které se zapínají kolem pasu a pomáhají zdůraznit ženskou siluetu.

Overaly by v žádném dámském šatníku neměly chybět. Značka představuje kousky ze strečového vlněného materiálu nebo saténu s potiskem. Tento druh oblečení se velmi snadno nosí, takže budete moci vždy rychle vyrazit a objevovat krásy města. Overaly lze střídat se šaty z merino vlny s volánovým lemem, dlouhými šaty s rozparky a nabranými rameny nebo dokonce s tvídovými župany – manteau či večerními saky, které dámu zahřejí během romantické večeře.

I barevná paleta letošní podzimní a zimní kolekce je hymnou znovuzrození: objevují se v ní odstíny jako kardinálně červená, sytě žlutá nebo krémová, mísící se se zvířecími potisky, paisley a abstraktními vzory.

Kolekci zakončují nádherné doplňky zahrnující semišové kozačky se zúženou špičkou a vysokým podpatkem, ikonickou kabelku Nicky a novou clutch kabelkou z měkké kůže napa se zapínáním na visací zámek a odnímatelným maxi řetězem v podobě popruhu dostupným v červené, pudrové, černé a žlutohnědé barvě. 

Kde najdete  butik LUISA SPAGNOLI?

Železná 16
Praha 1
Česká Republika

www.lamio.cz