Grown Alchemist Anti Frizz: Zkrotí neposedné vlasy

Někdy je na vině nedostatek hydratace a výživy, jindy zase statická elektřina. Tak jako tak rozevláté vlasy nikdy nepůsobí upraveným dojmem. V Grown Alchemist jsme proto vyvinuli speciální řadu Anti Frizz, která je určena právě pro péči a zkrocení nepoddajných vlasů.

Určitě to také znáte, sundáte čepici nebo klobouk a nejenže je po účesu, ale vaše vlasy navíc radostně poletují okolo hlavy. Dobrou zprávou je, že neposedné vlasy se netýkají jen vás, ale každého, kdo je má alespoň 5 cm dlouhé a snaží se je upravit do účesu. A ještě lepší zprávou je, že Grown Alchemist se zaměřil vysloveně na problém se statickou elektřinou a ve svých proslulých laboratořích vyvinul řadu Anti Frizz. Ta neposedným vlasům dodá potřebnou výživu a péči, čímž je zkrotí, a vy si tak můžete být jisti, že budete vypadat perfektně i v zimním období.

Proč se spolehnout na Grown Alchemist Anti Frizz?

Šampon a kondicionér Grown Alchemist Anti Frizz jsou přípravky založené na nejnovějších kosmeceutických poznatcích a také na výjimečných účincích těchto silných přírodních ingrediencí:

  • CO2 gingeroly zázvoru jsou chemické sloučeniny, které se přirozeně vyskytují v čerstvém zázvoru a v péči o vlasy se starají o zlepšení poddajnosti účesu, o výživu pokožky hlavy a také o obnovu poškozených vlasů.
  • Hydrolyzovaný protein z baobabu znatelně zlepšuje ovladatelnost jednotlivých vlasů a zároveň se stará o ochranu vůči chemickému, tepelnému a UV poškození.
  • Rostlinné liposomy jsou aktivní látky, jež pronikají vrstvami vlasové kůry a do vlasových kutikul, kam dodávají potřebnou výživu. Díky nim jsou vlasy hladké, zdravé a lesklé.

Grown Alchemist Anti Frizz Shampoo

Lehký šampon okamžitě proniká do vlasů a zanechává je čisté, přirozeně lesklé, hedvábně hladké a eliminuje jejich poletování. Vedle toho se postará o dodání základních živin do vlasových folikul a také o ochranu vlasů před poškozením například častým střídáním vysokých a nízkých teplot, jež je pro zimu tak typické, tak i před poškozením tepelným či chemickým stylingem. Po použití šamponu Grown Alchemist Anti Frizz zůstávají vlasy na první pohled zdravé a snadno se upravují.

Grown Alchemist Anti Frizz Shampoo navíc obsahuje tyto složky:

  • Výtažky z damarovníku obrovského (shorea robusta), které jsou bohaté na flavonoidy a díky tomu znatelně vyhlazují vlasové kutikuly, brání vlasům v krepatění a snižují jejich vlnění. Výsledkem je pak účes, který lze snadno upravit.
  • Extrakt z manuky, jež je nabitý fenolickými antioxidanty, proto zvyšuje odolnost vlasů vůči poškození a zároveň účinně bojuje se statickou elektřinou. Díky němu vlasy zůstávají silné a hladké.

Grown Alchemist Anti Frizz Shampoo, 200 ml: 630 Kč.

Grown Alchemist Anti Frizz Conditioner

Kondicionér s lehkou texturou, která se okamžitě vstřebá do hloubky jednotlivých vlasů a aniž by je zatížila, postará se o jejich výživu, přirozený lesk a hedvábně hladký povrch. Vedle toho kondicionér usnadňuje jak rozčesávání, tak i následnou úpravu účesu, eliminuje působení statické elektřiny a ochrání vlasy před vnějším poškozením i před lámáním či třepením. Po jeho použití zůstávají vlasy hladké, jemné a lze je snadno upravit.

Grown Alchemist Anti Frizz Conditioner navíc obsahuje tyto složky:

  • Esenciální olej ze stromu pracaxi, jehož základní složkou je behenová kyselina, dodává vlasům i pokožce hlavy potřebnou hydrataci. Právě díky němu jsou vlasy odolné vůči statické elektřině, lze je snadno upravit, nekrepatí se a navíc jsou viditelně lesklé.
  • Habešský olej, který obsahuje triglyceridy, proto vlasy posiluje a zároveň vyhlazuje. Navíc snižuje jejich poletování, usnadňuje jejich úpravu a v neposlední řadě je zanechává hebké.

Grown Alchemist Anti Frizz Conditioner, 200 ml: 630 Kč.