Šampaňský dům DOM PÉRIGNON se spojil s Lady Gaga a společně uvedly limitované edice

Toto je příběh dvou tvůrčích duší - Lady Gaga a šampaňského domu Dom Pérignon, který ztělesňuje jedinečný Chef de Cave Vincent Chaperon. Tato inspirativní spolupráce vznikla především pro jejich společnou vírou v absolutní tvůrčí svobodu. Lady Gaga inspiruje ostatní snít, experimentovat a vyjádřit svou osobnost. Šampaňský dům Dom Pérignon neustále posouvá hranice při tvorbě každého nového ročníku a nachází harmonii v neustále se měnící přírodě a klimatu navzdory omezením, který každý rok přináší.

Částečně byla tato spolupráce již odhalena v dubnu 2021 v podobě umělecké kampaně značky Dom Pérignon s odhalením sochy limitované edice navržené zpěvačkou Lady Gaga. Lady Gaga tímto pokračuje ve společném tvůrčím úsilí podepsáním lahví limitované edice Dom Pérignon Vintage 2010 a Rosé Vintage 2006  v exkluzivních dárkových boxech. Design hrající duhovými barvami připomíná světelný tok a pohyb. Společný design šampaňského domu a Lady Gaga, který se vlní a mění, je ódou na kreativitu. 

Dom Pérignon Vintage 2010

Všechny kreativní procesy mají svá omezení. Pro Dom Pérignon je to vintage. A absolutní odhodlání vytvořit perfektní zhmotnění daného roku v šampaňské víno, nehledě na omezení a výzvy, které se jim v ten rok postavily do cesty.

Dom Pérignon Vintage 2010 byl sázkou, která byla vyhrána díky úsilí a mistrovsky zvládnutému řemeslu, které vychází se staletí zkušeností. Aroma šampaňského vína Dom Pérignon Vintage 2010 evokuje svěžest anglické zahrady po dešti a bujnost tropických zahrad. V chuti víno okamžitě projeví svou majestátnost, je plné a robustní. 

Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 

Když se šampaňský dům Dom Pérignon rozhodne stvořit rosé v daném ročníku, je to projev absolutní svobody. Svoboda odhodit konvence stranou a posunout se za vlastní hranice, zmocnit se červených hroznů pinot noir v celé jejich kráse a zachytit jejich sílu ve finální odvážné směsi.

Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 je poctou odrůdě Pinot Noir. Smyslná paleta chutí je plná zralých, hlubokých a ovocných tónů. Tato energie – zahalena smyslností a tajemstvím - nás přivádí k překvapivě kořeněnému a slanému závěru. 

Svět dnes více než kdy jindy potřebuje tvůrčí svobodu. Otevřít nové obzory, posunout nás vpřed. Sdílet a být sdílen. Tvůrčí svoboda je inspirativní - inspirovala i šampaňský dům Dom Pérignon a Lady Gaga, aby se spojily.

Limitovanou edici Dom Pérignon x Lady Gaga je možné zakoupit ve specializovaných prodejnách a e-shopech s vínem. Doporučená maloobchodní cena pro dárkový box s lahví 75cl Dom Perignon x Lady Gaga Blanc 2010 je 5 400 Kč a pro dárkový box s lahví 75cl Dom Perignon x Lady Gaga Rosé 2006  je 10 000 Kč.