Nechte se inspirovat radami odborníka v pořadu Šéfem za pár minut

Pokud patříte mezi kávové milovníky, určitě si nenechte ujít na Primě nové díly pořadu Zdeňka Pohlreicha Šéfem za pár minut. Hostem pořadu je totiž kávový odborník Srđan Hadžiosmanović z L´OR Professional. Ukáže vám, jak vytvořit tradiční italské espresso, jak na přípravu a skladování kávy v domácích podmínkách a také prozradí, zda jsou lepší zrnkové nebo kapslové kávovary.

Nová řada oblíbeného TV pořadu startuje již v neděli 31.10. v 10 hodin. Pokud nestihnete premiéru, můžete se podívat na reprízu pořadu Šéfem za pár minut, která poběží v pondělí večer.

Podzimu vévodí horké drinky s kávou v čele. Zapomeňte však na průměrnost. Kávová kultura zaznamenává nyní ve světě i u nás velký boom a důraz se klade nejen na správnou přípravu, ale zejména na kvalitní vstupní suroviny. Pokud si chcete při sledování televize spolu se Zdeňkem a Srđanem pochutnat na lahodném domácím espressu nebo cappuccinu, vyzkoušejte francouzskou kávu L´OR.

Luxusní kávový zážitek

Osobitá a elegantní značka L'OR, která nabízí výhradně prvotřídní kávu, vznikla ve Francii v roce 1992. Díky kávě bezkonkurenční kvality, pražené tradiční metodou pro přípravu italského espressa, si získala ve světě velkou oblibu. Ať už na domácí přípravu používáte kávu zrnkovou, mletou, kapslovou nebo rozpustnou, z ucelené nabídky výtečné kávy L´OR si jistě vyberete.

Pro více informací navštivte stránky www.kavalor.cz nebo www.jdeprofessional.cz