Jezdecké či overknees na blokovém podpatku nebo vysoké kozačky?

Pokud byste měli zvolit jeden typ bot, bez kterých se žádná žena v zimě neobejde, který by to byl? Za nás jsou to rozhodně vysoké kozačky! Ať už jezdecké nebo overknees na blokovém podpatku, vysoké kozačky jsou nadčasové a univerzální, a právě proto jsou absolutním zimním must-have.

Zejména kozačky v černé barvě jsou naprostou klasikou. Proto nechybí ani v letošní aktuální kolekci Deichmann. Mezi nejoblíbenější druh černých kozaček patří model pod kolena na nízkém pohodlném podpatku, nebo s profilovanou podešví. Detaily v podobě přezek či šněrování tyto jednoduché modely příjemně oživí.

Trendem i nadále zůstávají kozačky nad kolena. Vsaďte na elegantní minimalistický model na vysokém podpatku, který vám opticky prodlouží a zeštíhlí nohy. Milujete extravaganci a nebojíte se v módě experimentovat? Vyměňte černé kozačky za kousek v červené barvě.

Chtěli byste si vysoké kozačky pořídit, ale žádný model vám nesedí přes lýtka. V kolekci Deichmann si vyberou i ženy s širšími lýtky. Modely doplněné pružnou vsadkou jsou pro ně jako dělané.