Rodinný tým, který táhne za jeden provaz, je tou největší výhrou!

Zpříjemněte si dobu adventní společenskou hrou Kouzlo Vánoc, díky které si s rodinou užijete plno zábavy a té pravé vánoční atmosféry. Pomozte společně Marii a Josefovi dostat se do Betléma. Cestou budete plnit různé úkoly a dozvíte se zajímavé věci o Vánocích. Kdo dokáže předvést vánoční koledu? Kdo připraví ten nejlepší vánoční nápoj? Víte proč k Vánocům patří vánoční stromeček? A co všechno víte o vánoční hvězdě?

Vyhrává ten, kdo přinese Ježíškovi nejvíce darů, které poztráceli Tři králové a nepozorní pastýři. „Kouzlo Vánoc“ vám zpříjemní čas adventu a vánočních svátků. Stane se inspirativní a stmelovací aktivitou při setkáních s užší i širší rodinou. Hra je určená pro 2 a více hráčů všech generací.

Doporučená cena: 790 Kč

K dostání na www.familium.cz

Je moc pěkné, když se prarodiče rozvypráví o domácích mazlíčcích, které měli, nebo když se jako malí museli starat do slepice, prasátka, králíky nebo dokonce krávy. Mohou s dětmi vyrazit do ZOO, na procházku do nedalekého lesa. Čas, který rodina stráví spolu, dodá energii všem členům rodiny.

„Můj atlas zvířat a rostlin“

Můj atlas zvířat a rostlin je kniha, kterou si děti dotváří samy. Mladí autoři se stávají vědci a pátrají po zvířatech a rostlinách ve svém okolí. Kniha je vybízí, aby pozorovaly přírodu kolem sebe a své zážitky do ní zachycovaly. Děti se dozví nové a zajímavé informace například ze života ptáků, motýlů, včel, stromů, květin, ale i domácích zvířat. Přírodu kniha přibližuje formou zábavných úkolů, jako jsou pokusy, kvízy, ankety v rodině, hry, malování, pěstování rostlin či návody na tvoření. Kniha je určena pro děti od osmi do dvanácti let a byla ve spolupráci s odborníky připravena tak, aby rozvíjela dětskou kreativitu, komunikační dovednosti a zvídavost.

Doporučená prodejní cena: 549 Kč

Formát: 25x30 cm

132 stran

K dostání na www.familium.cz

Pomoc při organizování a plánování rodinných aktivit vám usnadní „Velký rodinný kalendář 2022“ s podtitulem Mořský život. Kalendář má velký formát a můžete do něj přehledně zapisovat činnosti a plány až pro pět členů rodiny. Na každý měsíc je pro vás připraven obrázek z mořského světa. Ke každému obrázku se vždy váže zábavná hra, jejíž řešení je na konci kalendáře. Najdete zde i zajímavé informace o obyvatelích moří a oceánů. Kalendář obsahuje originální a hravé ilustrace české výtvarnice Markéty Speranza. Organizujte a plánujte čas své rodiny a objevujte tajemství velryb, žraloků a živočichů žijících v hlubinách oceánů, poznávejte život medůz, želv či rejnoků a dalších mořských tvorů.

Formát: 30x30 cm

Doporučené MOC: 349 Kč

K zakoupení na www.familium.cz