Černobílá také dobrá

Patříte k milovníkům nadčasových trendů, které z módy nikdy nevyjdou? V tom případě vám v šatníku nesmí chybět kousky v černé a bílé barvě.

Černobílé kombinace jsou módní klasikou, kterou nikdy nic nezkazíte. Sluší opravdu všem. Působí na vás na první pohled fádně a nezajímavě? Výběrem těch správních kousků dokážete z černobílého outfitu vykouzlit nesmírně stylovou záležitost. Rozhodně to není jen o bílé košili a černých kalhotách.

Při skládání černobílého outfitu máte dvě možnosti. Buď zkombinujte jednoduché černé a bílé modely bez vzoru, nebo vsaďte na atraktivní černobílý kousek. Tuto sezónu letí především vzor kohoutí stopy a kostkovaný vzor, geometrické motivy a abstraktní černobílé potisky. V kolekcích najdete jak modely elegantní, tak ležérní, pohodlné. Je pouze na vás, který styl je vám bližší.

Mezi kousky v černé a bílé barvě, se kterými na podzim a v zimě rozhodně nešlápnete vedle, patří hřejivé kabáty, prošívané vesty, pleteniny, roláky a úplety, košile, midi šaty z pevnějších materiálů či kalhoty v koženém vzhledu. Při sestavování černobílého outfitu vždy myslete na to, kterou část postavy si přejete zvýraznit a na kterou naopak nechcete přitahovat pozornost. Kousky v černé barvě opticky zeštíhlují, jsou proto vhodnější pro problémové partie. Opatrnost je na místě při výběru vzorovaného oblečení. Dominantní vzorované plochy mají tendenci rozšiřovat, pokud se tedy nepyšníte mírami modelky, volte raději drobnější černobílé vzory.