Nové modely řady Complete C3 připomínají 90 let vysavačů Miele

Společnost Miele rozšířila produktové portfolio o tři nové vysavače řady Complete C3 – Complete C3 Jubilee Parquet Powerline v barvě grafitově šedé nebo v petrolejové a Complete C3 Jubilee Parquet Ecoline v lotosově bílé barvě. Jubilejní přístroje připomínají významné výročí, kdy v roce 1927 spatřil světlo světa první vysavač značky Miele. Po prvním modelu s označením K brzy následoval model Melior. Design i technologie přístrojů se od té doby hodně změnily, ale jedno vysavačům Miele zůstává: díky mimořádné kvalitě patří k nejlepším bojovníkům s prachem a dalšími nečistotami.

Všechny modely spojuje několik věcí. Jsou vybaveny šetrným parketovým kartáčem, jenž je díky kombinaci přírodních a umělých štětin ideálním pomocníkem k čištění citlivých tvrdých povrchů, jako jsou stále oblíbenější parkety či laminátové podlahy. S jedinečným otočným kloubem je navíc velmi flexibilní pro vysávání v užších nebo méně dostupných místech. Kvality Miele ocení také alergici. Odhaduje se, že nějakou formou alergie trpí v Česku dokonce až třetina lidí! Alergikům na pyl a prach, které patří mezi nejčastější alergeny, se doporučuje také používání vysavačů s kvalitními filtry. Právě vysavače Miele se mohou pochlubit vynikajícím filtračním účinkem. Stojí za ním vícestupňový filtrační systém, skládající se z inovativního sáčku Miele 3D HyClean a motorového a vzduchového filtru (zde AirClean Plus). Díky tomu je zaručeno vyfiltrování více než 99,9 % jemného prachu. Stejně jako ostatní přístroje Miele testovány na životnost 20 let a před tím, než se dostanou do výroby, procházejí velmi přísnými zkouškami. Všechny modely spadají do třídy A emisí prachu, model Ecoline pak navíc do A+ třídy energetické účinnosti. Vzhledem k hodnotné výbavě je třeba zmínit také velmi příznivou cenu 6 990 Kč a také aktuální akci – 5letou záruku zdarma při současném zakoupení přístroje a XXL balení originálních sáčků Miele HyClean. Právě používání originálních prachových sáčků pomáhá zajistit dlouholetou správnou a bezproblémovou funkčnost vysavače Miele.

Podrobnější informace o nových modelech naleznete například zde.

Trojici jubilejních vysavačů Miele doplňují ještě dva modely – Classic C1 Jubilee Powerline a Complete C2 Jubilee Ecoline. Produktová řada vysavačů Miele je samozřejmě mnohem širší a zohledňuje konkrétní požadavky zákazníků. Vybírat si lze mezi sáčkovými, bezsáčkovými, robotickými, tyčovými nebo kartáčovými vysavači s nejrůznější výbavou. O tom, který přístroj je pro vás nejvhodnější, se můžete poradit v Miele Experience Centrech v Praze a Brně nebo u autorizovaných prodejců Miele.

Potřebujete ještě další informace? Pak je rozhodně naleznete na: www.miele.cz