Kožená obuv je ideální volbou pro pohodlný podzim

Hledáte pohodlnou a stylovou podzimní obuv, která vám v botníku vydrží víc než jednu, dvě sezony? Vsaďte na model z pravé kůže! I když je zpravidla počáteční investice do kožených bot vyšší, uvidíte, že se vyplatí. Pokud budete věnovat kožené obuvi tu správnou péči, bude vás provázet nejedním podzimem.

Kožená obuv z kolekce Deichmann vás zaujme nejen svým designem, ale také odolností a vysokým komfortem. Ať už máte ráda ležérní, nebo spíše elegantní styl oblékání, v kolekci si určitě vyberete. Najdete zde minimalistické nízké kozačky, atraktivní šněrovací modely, trendy Chelsea obuv s různými výškami holeně, nebo kotníkovou podzimní obuv na vyšším blokovém podpatku. Z barev dominuje především černá, hnědá a zemité tóny, ale najdete tu také kousky v poutavých odstínech bordó, nebo v netradiční bílé barvě. Konkrétní výběr závisí pouze na vašich preferencích.

Obuv z pravé kůže má schopnost roztahovat se, přizpůsobuje se tvaru nohy, a tak je na nošení velmi pohodlná. Pokud nad pořízením nového koženého páru bot uvažujete, neváhejte a jděte do nich! Přírodní kůže je materiál, který při správné péči vydrží opravdu dlouho.

Nezapomeňte novou obuv před prvním použitím naimpregnovat vhodným přípravkem na kůži, který ji ochrání před nepříznivými vlivy počasí. Důležitá je také následná péče. Obuv byste měli ideálně po každém příchodu domů jemně zbavit nečistot a čistou suchou obuv ošetřit vhodným přípravkem. Na škodu rozhodně není ani používání napínáků, díky kterým si obuv zachová svůj tvar a proschne bez nechtěných vrásek a záhybů.
Prodejny Deichmann nabízí službu impregnačních boxů. Během 45 vteřin budete mít obuv chráněnou v každém ročním období. Můžete si zde nechat ošetřit jak obuv nově zakoupenou, tak i třeba tu, ve které zrovna přijdete.